Győrhő ETO FKC – Százhalombatti KE   27 – 27 (11-15)

Győr, 300 néző. Vezette: Szegedi – Unyatinszki
ETO: HOFFMANN – SZÉKELY 11(4), SZABÓ 7(3), Kovács Á. 3, Forrai 2, Bognár 1, Széles 3
Csere: Herjeczki (kapus), Struhár, KÁNYAI, Németh G., Horváth A.
Edző: Vura József
SZKE: Kovács J. – Papp M. 2, Pető 1, Varga A. 1, Putics B. 1, TARNAVÖLGYI 8(4), Nagy M 5(1)
Csere: PÁSZTOR (kapus), Barnyák 2, BALÁZS 7, Kertész, Gábori
Edző: Adorján Gábor

Kiállítások: 10, illetve 10 perc
Hétméteresek: 10/7, illetve 5/5

Nem túl nagy iramban kezdődött a találkozó, de az ETO vezetett 1-2 góllal. Elsősorban Szabó eredményességének köszönhetően. 10-10 után azonban gyorsan elhúztak a vendégek, főleg Balázs volt elemében.
Fordulás után hamar egyenlített a Győrhő ETO. Feljavult a védekezése és Hoffmann is sok labdát fogott. Ismét a vendégek futottak az eredmény után, de mindig sikeresen, mert amikor 2 gólra növelhette volna előnyét a zöld-fehér gárda, mindig közbe jött egy-egy hiba. De így is meg lehetett volna a meccs, hiszen Székely hetesével húsz másodperccel a vége előtt a hazaik vezettek. Előtte azonban az addig is indiszponált játékvezetői páros, érthetetlenül páros kiállítást ítélt, amikor a battai játékos egyszerûen lerántotta Forrait. Székely hetese után pedig időt kértek a vendégek és a kapus helyett is mezőnyjátékost hoztak fel megkülönböztető mezben, ami eltakarta a számot a hátán, de a játékvezetőket ez nem érdekelte. A Batta végighúzta a labdát, majd néhány másodperccel a vége előtt egy belemenés-gyanús szituációban hetest kaptak, amit Nagy M. belőtt és pontot mentett a vendégeknek.

Vura József: Második félidei védekezésünknek és feljavuló kapusteljesítményünknek köszönhetően nyerhettünk volna. Most már nemcsak az ellenfeleinkkel, hanem saját körülményeinkkel is meg kell küzdeni.
Adorján Gábor: Nem tudom eldönteni, hogy szereztünk vagy vesztettünk egy pontot. A végén szerencsénk is volt. A játékunkkal kapcsolatban hiányérzetem van.