UTOLSÓ jegybeszerzési kör január közepén!
 
Bizonyára tudjátok, hogy 2009. január 17-én kezdődik a Férfi Kézilabda VB a közeli Horvátországban, csapatunk a magyar határ melletti Eszéken játssza majd csoportmeccseit sorrendben az ausztrál, román, szlovák, argentin és francia válogatottakkal (lásd:http://www.croatia2009.com/eng_team.php?team=2 ), majd remélhetőleg a zágrábi középdöntőben folytathatják a fiúk.
A jegyek interneten is megvásárolhatók (http://www.croatia2009.com/eng_tickets.php?section=buyonline), és mostanra már a korábbi félárú jegyek majdnem teljesen elfogytak, a TISAK nevezetû hálózat boltjaiban Horvátország-szerte (http://www.croatia2009.com/eng_tickets.php?section=infoandterms) személyes vásárlással is megvehetők a jegyek akár a csoportmeccsekre, akár a későbbi meccsekre. (Magyarországhoz legközelebb a Varasdon (Varazdin), Kaproncán (Koprivnica) és Eszéken (Osijek) lévő boltok vannak.)
Buzdítsuk minél többen a srácokat a helyszínen is, ritkán rendeznek ennyire közel hozzánk VB-t!!
Természetesen mindenki egyénileg is egyszerûen megoldhatja a jegybeszerzést, de a helyi kapcsolatokkal nem rendelkező, a határtól távolabb lakó szurkolótársainknak szívesen segítünk a jegybeszerzésben:
- amennyiben január 13. KEDD 12.00 óráig átutaljátok / ERSTE bankfiókban befizetitek Kovács Tamás részére a jegyek árát a 11991119-97524526 számú Erste-s bankszámlájára, úgy megvesszük számotokra a jegyet, melyet főszabályként az eszéki csarnoknál tudtok majd átvenni tőlünk január 18-án este, vagy egyéni egyeztetés alapján persze logisztikailag más is megoldható.
- Az egyszerûség kedvéért 40-es HRK/HUF árfolyammal számolunk a jegyáraknál, azaz legyetek szívesek 12.000 Ft-ot utaljatok a csoportmeccses napijegyekért és 16.000 Ft-ot a középdöntősökért. Minden jegy napijegy, azaz az összes aznapi meccsre szól. Senkit nem akarunk lehúzni az esetleges árfolyam-különbözettel, ez a kis tartalék fedezi az Eszékre átugró srác benzin- és bank-költségeit, illetve természetesen ma ugye nem tudhatjuk, hogy milyen árfolyamon tudja majd pár nap múlva kunára váltani az átutalt forintokat.
MOSTANRA A KORÁBBI KEDVEZMÉNYES ÁRU JEGYEK SZINTE TELJESEN ELFOGYTAK, EZÉRT KÉRÜNK TITEKET HOGY A TELJES ÁRAT UTALJÁTOK ÁT NEKÜNK / FIZESSÉTEK BE, természetesen megpróbáljuk az olcsóbb jegyeket megvenni nektek, ha még ekkor lesz, ebben esetben persze a maradék pénzt visszautaljuk nektek.
 
- Fontos, hogy ne csak pénzt küldjetek, hanem e-mailt is nekem a vizi.tamas@me.com címre, benne, hogy mely meccsekre kéritek a jegyet és benne a mobilszámotokkal.
- Szintén fontos, hogy banki átutalás és nem Erste-s számla esetén január 12. HÉTFŐ üzemzárásig (17.00 óra) indítsátok el a pénzt bankotokból, másnapra ér hozzánk. Közlemény-rovatba írjátok be: 1) nevet (ha más a szla tulajdonosa), 2) jegy-infot (pl. 2 db ROM, 2 db SVK jegy).

Finisébe érkezett honlapunk, a www.kezilabdaszurkolok.hu fejlesztése, még nem végleges, de a fórum már használható, itt már igyekszünk kérdéseitekre válaszolni, és persze a fenti mailre is írhattok.
 
Szurkoljunk minél többen a fiúknak, HAJRÁ MAGYAROK!!!!!
 
Sportbaráti üdvözlettel,
 
Vizi Tamás
Magyar Kézilabda Szurkolók Országos Szövetsége