Győri Audi ETO KC - Dunaferr NK 37-22 (22-12)

Győr, 1500 néző. Vezette: Horváth-Marton
ETO: HERR O. - Mravikova 2, Hornyák 2, Spiridon 3, GÖRBICZ 5(1), Deáki 3, VÉRTEN 6
Csere: Oguntoye (kapus), HERR A. 6(2), Horváth B. 1, Kovacsics 1, Mayer 1, ROTIS-NAGY 3, Tomori 4
Edző: Konkoly Csaba
Dunaferr: Sirina - Tamás, Laluska 2, Balogh B. 3, Szûcs V. 2, Tilinger 5(4), VINCZE 6
Csere: PISÁK (kapus), Azari, SLAKTA 4
Edző: Imre Vilmos

Hétméteresek: 4/3, illetve 4/4
Kiállítások: 4 (Mayer egyből piros lappal), illetve 0 perc

Pálinger Katalin betegsége miatt nem, Görbicz Anita viszont pályára léphetett a Dunaferr ellen. Ráadásul egyből a kezdőcsapatban kapott helyet és láthatóan élvezte a játékot. Ötletesen, gyorsan támadott és jól védekezett az ETO, amelynek kapujában Herr Orsolya remekelt. A félidő közepe táján pályára lépett a húg, Herr Anita is, aki ismét hozta ebben az évben mutatott remek. formáját. A 20. percben már 10 gól volt a különbség, ami a szünetig nem is csökkent, pedig a Sirina helyett beállt Pisák bemutatott néhány remek védést.
A szünetben szinte sort cserélt Konkoly Csaba és a friss erők kicsit álmosan kezdtek. 8 gólra "feljött" a Dunaferr, köszönhetően Pisák védéseinek, valamint Vincze és Slakta ügyes góljainak. Aztán ismét bemelegedtek a győriek és nőni kezdett a különbség. Az utolsó negyedórára jött Rotis is, aki három szép góllal tette le névjegyét.

Konkoly Csaba: Az első félidőben nyújtott lüktető játékunkkal sikerült biztosan nyernünk. Számunkra akadtak biztató momentumok, de hibák is. Elsősorban a védekezés területén kell felvennünk újra a BL-ritmust.

Imre Vilmos: Az első félidőben BL-formában játszó Győrrel szemben tehetetleneknek bizonyultunk. A szünet után jó negyedórán át biztatóan tartottuk magunkat, s ekkor akadtak olyan megoldások, amelyekből tovább kell építkeznünk.

Görbicz Anita: Már nagyon vártam, hogy ismét pályára léphessek és nagyon élveztem a játékot.