Győri ETO FKC – Pick-Szeged 27 – 33 (10-19)

Győr, 400 néző. Vezette: Horváth-Marton
ETO: Hoffmann – Székely 1(1), Horváth A. 2, ANTAL 4(2), NAGY T. 3, Bognár 2, SZÉLES 6
Csere: Herjeczki (kapus), Kányai, Konkoly 2, HOLLÓS M. 6(2), Becker, Petrovszki, Szabó B. 1.
Edző: Vura József
Pick: Puljezevics – Ghionea 3(2), Laluska 1, Zubai 2, NENADIC 6, OSMAJIC 10, ZVIZEJ 5(1)
Csere: Marjanac (kapus), Herbert, Katzirz 1, Krivokapic, Petrea 1, Vadkerti 1, Vancsics 3
Edző: Vladan Matics

Hétméteresek: 5/5, illetve 4/3
Kiállítások: 6, illetve 12 perc

Az első félidő közepéig jól tartotta magát az ETO, elsősorban Szélesnek és Nagy Tamásnak köszönhetően. Aztán a szegedi baloldal megrázta magát, Osmajic, Zvizej és Nenadic szórta a gólokat.
A szünetig szerzett 9 gólos előny nagyon megnyugtatta a vendégeket. Túlságosan is. A győriek ugyanis teher nélkül, felszabadultan kézilabdáztak a második játékrészben. Az első felnőtt meccsén szereplő Hollós Máté és a nagy elsőosztályú rutinnal szintén nem „vádolható” Antal Szabolcs pimaszul szórta a gólokat. Mindegy volt, hogy Marjanac, vagy Puljezevics áll a kapuban. Szinte észrevétlenül felzárkózott az ETO két gólra és ekkor kénytelen volt időt kérni Vladan Matics, aki visszaküldte a pályára az ekkor már pihenő Nenadicot, Osmjaicot, Zvizejt és Puljezevicset. Ők aztán megrázták magukat és egyértelmûvé tették a megérdemelt vendégsikert.

Vura József: Nagyon szerettünk volna egy szép eredményt elérni a Szeged ellen. Ehhez persze kellett, hogy a Pick a második félidőben kissé lebecsüljön bennünket. Örülök, hogy fiataljaink, elsősorban Hollós Máté és Antal Szabolcs ilyen jól játszottak.

Vladan Matics: Az első félidőben elfogadhatóan játszottunk. Szünetben azt hittük véget ért a mérkőzés és a második félidőben elszórakoztuk kilencgólos előnyünket. Tudomásul kell venni, hogy egy meccs hatvan percig tart.