Győri ETO FKC SE – Csurgói KK 21-23 (10-12)
Győr, 400 néző. Vezette: Szegedi, Unyatinszki
ETO: HOFFMANN – Székely 2, Horváth A. 2, NAGY T. 6 (2), Kányai, Bognár 2, SZÉLES 6.
Csere: Herjeczki (kapus), Antal, Konkoly, Petrovszki, Németh G. 2, Hollós, Becker 1.
Edző: Vura József
Csurgó: Hudák – Erdélyi 4, OLÁH 5 (3), Tóth J. 1, Szabó B., Frey T. 5 (2), Császár 4.
Csere: NIKOLICS (kapus), KÖKÉNY 2, Szöllősi 1, Czifra, Kálmán, Gellei 1.
Edző: Budai Ferenc
Kiállítások: 16, illetve 8 perc
Hétméteresek: 2/2, illetve 6/5

A találkozót a vendégek kezdték jobban, az első tíz perc végén már három találattal vezettek. Az ETO támadásban erőlködött, nehezen tudott gólt szerezni a magas védőfallal szemben. Az első félidőben meglepően sok volt a kiállítás, a hazaiakat szinte mindenért büntették a játékvezetők, míg a másik oldalon jó esetben sárga lappal megúszták a hasonló szabálytalanságokat. A győriek hősiesen küzdöttek, de két gólnál közelebb nem jutottak.
A második félidőben az ETO hibáit könyörtelenül kihasználták a csurgóiak, a nagyobb arányú győzelmüket csak a remekül védő Hoffmann Ákos akadályozta meg.

A győrieknél ezen a mérkőzésen sem szerepelhetett Józsa Dávid és Józsa Máté, akiknek az igazolása december óta nem készült el. Frown

Az ETO számára egyre messzebb kerül a bentmaradás, de a csapat a mai mérkőzésen is küzdött, de sajnos ezzel a kerettel többet nem lehetett elérni.

Vura József: – Csapatom hősiesen küzdött, mindent elkövetett a siker érdekében, de erőnkből csak ennyire tellett. Bebizonyosodott, hogy a Csurgó több játékossal és jobb erőkből álló együttessel rendelkezik.
Budai Ferenc: – Nagy küzdelemre számítottunk, és ez bekövetkezett. Végig óriási harc folyt a pályán, sportszerû keretek között és nagy örömünkre, csapatom ebben a harcban sikerült győzelmet aratni.