Győri Audi ETO KC - Tajtavill-Nyíradony KK 42-22 (20-12)

Győr, 800 néző. Vezette: Árokszállási – Janáky
ETO: HERR O. – MRAVIKOVA 7, HERR A. 11(6), Spiridon 2, ROTIS-NAGY 4, Tomori 3, Vérten 3
Csere: Görbicz 1, AMORIM 6, Mayer 2, Kovacsics 2, Deáki 1
Edző: Konkoly Csaba
Nyíradony: Király – Flaska 2, Sopronyi 1, Sütő M. 1, Kudor 4, PÁDÁR 5, Sütő E. 1
Csere: Lajtos (kapus), SZAMOSI A. 5, Gulyás, Szûcs N. 2, Such, Varsányi 1(1)
Edző: Köstner Vilmos

Hétméteresek: 7/6, illetve 4/1
Kiállítások: 6, illetve 8 perc

A nyíradonyi csapat már a találkozó elején sem tanúsított túl komoly ellenállást, egyedül szinte Kudor jelentett veszélyt a remeklő Herr Orsolya kapujára. A hálóőrtől nem sokkal maradt el jobbátlövő húga, Anita sem, aki magabiztosan lőtte be a heteseket és mezőnyből is eredményes volt. Rotis is magabiztos volt védekezésben és amikor támadásban a pályán maradt, akkor azokat szépen fejezte be. Közben Mravikova is szórta a gólokat, bár Király ekkor még védte egy-egy ziccerét. A félidő közepe táján jött Amorim, akit taps fogadott. A brazil átlövő pedig szép gólokkal hálálta meg a szeretetet.
Fordulás után Konkoly Csaba tovább variálhatott, mindenki lehetőséget kapott és éltek is vele. Rotis támadásban is pályára lépett és szép gólokat lőtt. A vendégeknél Szamosi megmozdulásai jelentettek ekkor már csak veszélyt. A teljesen széteső nyíradonyiaknál a góllövőlistát vezető Sopronyi – amellett, hogy szerencséje sem volt – nem találta meg Herr Orsolya ellenszerét. Az ETO látványos támadójátékkal és jó védekezéssel remek főpróbát tartott az Oltchim elleni BL-csoportdöntő előtt.

Konkoly Csaba: Pihenhettek a kulcsemberek és nagyobb terhelést kaphattak azok, akik eddig kevesebbet szerepeltek. Amorim szépen illeszkedik be a csapatba és öröm volt látni, hogy Rotis Gabi támadásban is egyre magabiztosabb.