GYŐRI ETO FKC SE – KOMLÓI BSK 34–29 (18–15)
Győr, 200 néző. V: Herczeg, Südi
GYŐR: Herjeczki – Becker 2, NÉMETH G. 8, NAGY T. 4, Petrovszki 4, Bognár 4, SZÉLES 6.
Cs: SARMON (kapus), KÁNYAI, HOLLÓS 5, Kőhalmi 1, Nagy D.
Edző: Vura József
KOMLÓ: Szabó T. – Bakos 3, Kaplonyi 2, Molnár Z. 2, NAGY Z. 1, Dömös 4 (2), PÉTER-SZABÓ 6 (2).
Cs: Mészáros (kapus), Szappanos 2, Kilvinger 3, OSZLÁR 5, Újváry 1.
Edző: Papp László
Kiállítások: 4, illetve 2 perc
Hétméteresek: 1/0, illetve 4/4

A találkozó rosszul indult a hazaiak számára, a gyors gólváltásokból nem jöttek ki jól, hat perc után két góllal vezetett a Komló. Aztán kezdett összeállni a védekezés és Sarmon Szabolcs is jó cserének bizonyult. A megszerzett labdákat követő ziccereket Széles László biztos kézzel értékesítette. Fokozatosan elhúzott az ETO, de Széles húzódása után apró gondok jelentkeztek a védekezésben és a támadások befejezése sem volt annyira hatékony. A szünet előtt ziccert hibáztak a győriek, míg a másik oldalon gólt lőttek a vendégek, így öt gól helyett csak három volt a hazai előny a szünetre.
Fordulás után mintha az öltözőben maradt volna a győri csapat, a baranyaiak egy gólra megközelítették Bognárékat. Vura József tanítványai összekapták a védekezést és Hollós góljaival ismét megléptek, tíz perccel a vége előtt már hét találattal is vezettek. A közönség vastapsa mellett a hazai játékosok utolsó tartalékaikat mozgósítva játszottak. A kevés cserelehetőségnek köszönhetően a végére alaposan elfáradtak, de még így is öt gólt megtartottak előnyükből. A játék képe alapján megérdemelt győzelmet aratott a Győri ETO FKC SE, így elkerült a tabella utolsó helyéról.

Vura József: – Ezúttal is becsülettel és derekasan küzdöttek a fiúk. Bizonyították, hogy többet érdemeltek volna.
Papp László: – Két azonos helyzetben lévő csapat ezen a mérkőzésen harcos erényeit csillogtatta, amelyhez mindkettőnek gratulálok.


(Forrás: NSO)