A 2009. május 16-i BL-döntőre szóló jegyek értékesítésével kapcsolatban több fórumon sokan megkérdőjelezték nemcsak a Kézilabda Club, hanem Szurkolói Egyesületünk jegyelosztási elveit is.

A fentiekkel kapcsolatban a magunk részéről a következő tényekről szeretnénk tájékoztatni szurkolótársainkat:

- 878 darab jegyet igényeltünk a Győri ETO KC vezetésétől az állva szurkoló ETO-keménymagnak, amelyből 721 darabra vonatkozó igényünket igazolta vissza a Club (az "O" és "P" szektorokba), ennyit  meg is kaptunk.
- A jegyek olyan ETO-szurkolóknak szólnak, akik állva, tapsolva, üvöltve, dobolva fogják győzelemre buzdítani a győri csapatot.
- Valóban több magyarországi kézilabda szurkolótábor is felajánlotta, hogy szívesen besegítenek nekünk a szurkolásban, ha igényt tartunk rá, de nekik köszönetünkkel együtt jeleztük, hogy csakis akkor élünk ezzel, ha az ETO-szurkolók már mind rendelkeznek jeggyel. Egyedül a helyi, veszprémi tábor segítségét fogadtuk el, hogy fixen kihelyezett dobjaikkal, és szurkolói helyismeretükkel támogassanak bennünket.
- A 721 darab jegy sorsa pedig teljesen transzparens: 244 szurkolói egyesületi tagunknak jár jegy, amennyiben jönni kívánnak és jelzik ezt a szokásos csatornákon, vagy a már korábban publikált linken (http://www.gyorietokc.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=2417). A fennmaradó jegyekre pedig szintén a fenti linken olvasható mobilszámon vártuk - várjuk azon ETO-szurkolótársaink jelentkezését, akik ugyan nem tagok, de sok hazai és idegenbeli (és külföldi) meccsen együtt szurkoltak velünk a csapatnak. Továbbá persze olyan nem győri szurkolók igényléseit is várjuk, akik csak kevés meccsünkre jutottak el, de Veszprémben szeretnének szurkolni az ETO-nak, az ő igényeiket érkezési sorrendben várólistán rögzítjük, és amennyiben a csapatot egész évben rendszeresen kísérő szurkolók igényeit már kielégítettük, úgy természetesen feléjük is megkezdjük az elosztást.

Ezúton is jeleznénk szurkolóinknak, hogy a fent leírtak szerint korlátozott számban még továbbra is rendelkezésre állnak jegyek a szurkolói szektorokba, a Debrecen-meccs utánig, május 2. szombat estéig várjuk a jelentkezéseket.

Mindazonáltal ezúton is kiemeljük, hogy a Szurkolói Egyesület felelőssége kizárólag fenti 721 darab jegy értékesítésére terjed ki, a csarnokba szóló más jegyek értékesítéséért és azok elosztási elveiért és gyakorlatáért a Club a felelős. Higgyétek el, hogy mi magunk is azzal számoltunk, hogy a csarnok többi részébe sokkal több ETO-szurkoló kaphat majd helyet és nem kell nekünk egy-egy régi szurkolótárs jegyéről döntenünk. Egyet ígérhetünk a „B” közép nevében: minden győrit képviselve minden erőnkkel megpróbáljuk kiüvölteni a dánok elleni győzelmet!!

HAJRÁ ETO!!!!

Sportbaráti üdvözlettel,
GYŐRI ETO  Kézilabda Szurkolók Egyesületének Elnöksége