DVSC-Aquaticum – Győri Audi ETO KC 23-34 (12-13)
Debrecen, 2000 néző. Vezette: Kékes Csaba, Kékes Pál
DVSC: PASTROVICS – CSÁKI 5, Szrnka 1, BOGNÁR B. 7 (4), UHRAKOVÁ 5, Crap 2, Stuparicová 2.
Cs: Kiss É. (kapus), Szabó V. 1, Bogdanovics-Orbán, Kazai, Kovács A., Hornyák D., Shynkarenko.
Edző: Bakó Botond 
GYŐR: PÁLINGER – Mraviková 3, HORNYÁK Á. 4, Spiridon 1, TOMORI 6, GÖRBICZ 12 (4), Vérten.
Cs: Herr O. (kapus), Amorim 1, KOVACSICS 5, Herr A. 1, Horváth B. 1, Deáki, Rotis-Nagy.
Edző: Konkoly Csaba
Kiállítások: 0, illetve 8 perc
Hétméteresek: 5/4, illetve 5/4

Debreceni góllal indult a találkozó, de a győriek hamar fordítani tudtak. Az első félidőben felváltva estek a gólok, a hazaiaknál Uhrakova, Bognár és Csáki, míg a vendégeknél Görbicz, Hornyák és Mravikova jeleskedett. Egygólos győri előnnyel tértek pihenőre a csapatok.
A második játékrész úgy kezdődött, ahogy az első befejeződött, egy gól itt, egy gól ott. A 44. percben egyenlíteni tudott a Loki, de ezzel ellőtte összes puskaporát, hiszen 21-21 után kilenc percig csak ETO játékos lőtt gólt, nyolc góllal húzott el a vendégcsapat. A hazaiak ebben az időszakban még emberelőnyüket sem tudták kihasználni. A meccs utolsó perceit is győri fölény jellemezte, a Loki nem tudta elkerülni a nagyarányú vereséget.

Bakó Botond: – Nagyon fontos játékosaink hiányoztak, és mivel leszûkült a cserelehetőségem, csak negyvenöt percig bírtuk az ETO diktálta iramot. A végjátékban már fáradtak, pontatlanok voltunk. 
Konkoly Csaba: – A nagyon feszült első játékrész után ritmust váltottunk, ekkor már határozottabb volt a védekezésünk és a támadások befejezése is sikerült.