Vanyus Attila a klub elnöke felolvasta Borkai Zsolt levelét, amelyben Győr polgármestere úgy fogalmaz, hogy bármi is lesz a szombati találkozó vége, a csapat már bajnok és megérdemli az ünneplést.
Kovacsics Anikó: Ugyanúgy készülünk, mint az első meccsre. Megismertük a Veszprém Arénát is. Fantasztikus is a csarnok, biztos óriási élmény lesz ott játszani. Most is segítik az edzéseinket fiúkat. Ők gyorsabbak és erősebbek, mint a viborgiak és ha őket sikerül megfogni, akkor a dán játékosokat is. Nyerni akarunk és megküzdünk érte.
Pálinger Katalin: Várjuk nagyon a meccset. Szívesen lejátszottam volna egyből a visszavágót. Akárhová megyek, mindenki ezzel fogad. Nagyon bízom benne, hogy a veszprémi csarnokban 5500 magyar előtt megint mi leszünk a jobbak. Ezúttal is sokat várok a közönségtől.
Tomori Zsuzsanna:  Ez a hét nagyon húzós, mindenki szinte biztosra veszi, hogy megnyertük a BL-t, pedig ez nem így van. Nem szabad elhinnünk, hogy már nyertünk, mert akkor baj lehet. Mondhatjuk, hogy életem meccse lesz, csodálatos lenne 22 évesen BL-t nyerni. Megint a védekezésen lesz a hangsúly, de támadásban is szeretnénk meglepni őket.
Konkoly Csaba: Elvégeztünk már mindent amit akartunk, már csak pontosítanunk és finomítanunk kell a játékunkon. Mindenki 100%ot hozott az edzéseken. Úgy veszem észre, hogy a lányokat szerencsére nem nyomasztja a tét.
Aki lélekben szeretne felkészülni a visszavágó eseményeire az a Viasat3 honlapján megtekintheti az első találkozót. (http://video.viasat3.hu/kezilabda) A veszprémi mérkőzés közvetítése pedig 15.35-kor kezdődik a csarornán.
A győri Városháza előtt egyébként óriás kivetítőn is követhető lesz a mérkőzés, utána pedig koncertekkel szórakoztatják a csapatot váró szurkolókat. A lányok várhatóan 21 óra felé érkeznek a Városháza térre.