A már elkészült tagsági igazolványok és szurkolói bérletek a vasárnapi Győri Audi ETO KC - Dunaújváros NKKSE bajnoki mérkőzést megelőzően 15:45-től 17:30-ig a Magvassy csarnok főbejáratánál vehetők át.

A vasárnapi mérkőzés előtt új belépésre, illetve meglévő tagsági viszony megújítására nincs lehetőség. A Szurkolói Egyesület illetékesei a mérkőzést követően az emeleti büfében várják a belépni szándékozókat.

A vasárnapi mérkőzés befejezése után ugyanitt megrendelhetők a Bajnokok Ligája első csoportkörére a szurkolói bérletek is.

Felhívjuk a tagság figyelmét, hogy a külföldi idegenbeli meccsekre a Club kedvezményes belépőjegyet csak azoknak az egyesületi tagoknak biztosít, akik a hazai mérkőzésre is megvásárolják bérletüket (szurkolói, ülő, vagy "normál" álló).
Előzmény

Figyelembe véve, hogy az első hazai Bajnokok Ligája mérkőzés (10.31.-11.01.) előtt csapatunk 09.13-án, 10.02-én és 10.22-én játszik itthon, valamint, hogy a fényképes bérletek legyártása időt vesz igénybe, javasoljuk a bérletek mielőbbi megrendelését.