Amikor felvetült egy új weboldal szükségessége, úgy döntöttünk, hogy nem a régi oldalt frissítjük fel, hanem teljesen új dizájnnal és kibővült tartalommal szolgáljuk ki a népes szurkolótábor és a szimpatizánsok, szponzorok valamint a sajtó igényeit. Az oldal rengeteg újdonságot hordoz magában, érdemes időt szánni megismerésével és átnézésével.

A korábbi honlap nyüzsgő világa tovább él az új oldalon, hiszen az összes korábbi cikk fellelhető itt is, azok, akik az előző lapon regisztrálva voltak ugyanúgy erre az oldalra is beléphetnek, sőt még a hozzászólások is átemelésre kerültek. Apró, ám reményeink szerint tetszetős újítás, hogy letölthető formátumban megtalálják a csapatképet, sőt Audi ETO-s háttérképek is megszerezhetőek, melyek sora folyamatosan bővül. Ezen kívül még több apró váloztatás, fejlesztés is beépítésre került.

Habár az új oldal ezennel útjára indul, ez mégsem jelenti, hogy nem fog többet már bővülni, fejlődni. Hamarosan az angol nyelvű aloldal is megtelik élettel, ez pedig reményeink szerint a külföldi ETO szurkolókat(akik nagyon sokan vannak) is még jobban elkötelezetté teszi kedvenceik iránt. A közösségi kommunikációban is jelentős fejlesztések következnek, valamint a mobilkor adta kihívásokra is válaszolni fogunk.

Reméljük elnyeri tetszésüket kedvenceiknek, a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának új hivatalos honlapja!

Jó böngészést és szurkolást kívánunk!

A fejlesztők