Vasas-Invitel - Győri Audi ETO KC  24 - 33 (12-16)

Fáy utca, 1200 néző. Vezette: Kékes-Kékes
Vasas: Triffa - Berta 1, Nagy K. 5(2), Moszkovaja 1, Kamper 3, Tomori 3, Gorova 3(1)
Csere: Gaál 1, POLLAKOVA 4, Simon 1, Kolos 2, Stiener, Ábrahám
Edző: Mocsai Lajos
ETO: GUIU - Bódi 1, Radulovics 4(4), Temes 3, Görbicz 6 (2), BRADEANU 7, Vérten 3
Csere: Herr O.(kapus), Hornyák, Somoi, DOKIC 5, GOGIRLA 3, Kovacsicz 1
Edző: Róth Kálmán

Hétméteresek: 3/3 illetve 8/6
Kiállítások: 8 illetve 12 perc

Villámrajtot vett az ETO (3-8), amelyből ezúttal Juhász és Petróczi maradt ki. Elsősorban a védekezésnek köszönhetik Görbiczék, hogy már az elején jelentős előnyre tettek szert, hiszen ekkor Vérten, Temes, Görbicz és Bradeanu is lerohanásból tudott eredményes lenni. Mocsai Lajos időt kért és vagy ez, vagy az emberelőny tett jót Vasasnak, mindenesetre tény, hogy két gólra felzárkóztak Tomoriék. Ekkor Róth Kálmán kért időt, Bradeanuék összekapták magukat és a román irányító-átlövő bombájával négy gólos lett az ETO előnye a szünetrre.
A fordulás után pedig folyamatosan nőtt a különbség a két gárda között. Guiu ezúttal is remekelt a kapuban, igaz ebben nagy segítségére volt a védőfal is. Támadásban magára talált Görbicz, szórta a gólokat Bradeanu és a beálló Gogirla valamint Dokic is. Így aztán ezúttal is könnyedén nyert az Audi ETO és vezeti a tabellát.

Mocsai Lajos: Gratulálok a Győrnek! Minden csapatrészében jobb volt. Mi a második félidőben nem bírtuk a saját magunk által diktált tempót, így kialakult a két csapat közötti reális különbség.

Róth Kálmán: Kilenc góllal nyertünk, de azért akadtak kivetni valók a játékunkban. Nagyon örülök viszont Simona Gogirla bíztató játékának. Az Európa-bajnoki szünetben az edzőmeccseket arra használjuk fel elsősorban, hogy ő visszanyerje régi formáját.

A mérkőzés képei