Az FC Midtjylland 3-án fogadta a norvég Larvikot. A vendégek hozták a papírformát és 26-22 arányban diadalmaskodtak. Ezzel vezetik I. csoportot. 

Az ETO győzelme kétgólos különbséget hozott, így a tabella második helyén tanyáznak Görbiczék. 

A II. csoportban a RK Krim Mercator fogadta a C.S. Oltchim Rm. Valcea-t. A románok nyerni tudtak Szlovéniában, így a négyes egyik esélyese máris két ponttal lehetett gazdagabb. 

Hasonlóan alakult az eredmény Franciaországban is. A Metz Handball és Buducnost párharcából, két góllal ugyan, de a montenegróiak jöttek ki jobban. Így a Podgorica a tabella második helyén várhatja a következő fordulót. 

A negyeddöntők következő párosításában az I. csoportban a Győri Audi ETO fogadja az FC Midtjylland gárdáját, míg a Larvik az Itxakot látja vendégül. Ha mindkét hazai csapat hozza a kötelezőt, akkor a dánoknak és a spanyoloknak négy pont lesz a hátrányuk. A mieink csak ezután találkoznak a másik esélyessel, a Larvikkal. 

A II. csoportban hasonló a helyzet. A két favorit, a Valcea és a Buducnost a Metzet, illetve a Podgoricát fogadja a második körben. Ha a hazaiak megszerzik a két pontot, akkor ugyan az a helyzet áll fenn, mint az I. csoportban. Behozhatatlannak tűnő, négypontos előnye lesz a két esélyesebb csapatnak. 
A középdöntő második körének mérkőzéseit február 12-én rendezik. Reméljük, hogy a győri lányok akkor is olyan szép gólokkal örvendeztetnek meg minket, mint azt az alábbi összefoglalóban láthatjuk. 

 

[video1]