Lekic gólja nyitotta a meccset, s bár a 13. percig csak mi vezettünk, az előnyünk mindig egyetlen gól volt. Az első félidő felénél sikerült kétgólos előnyt kicsikarni, amit csak nagyon lassan sikerült tovább növelni. A szünetben 17- 13-ra vezettünk, s bár néha akadozott a gépezet, egyértelműen úgy tűnt, a győzelem nem forog veszélyben.
A második játékrész első tíz perce egyértelműen az ETO-é volt, különösen Lekic, Löke, valamint Pálinger volt elemében. S amikor már a szurkolók közül mindenki azt hitte: jön a gála, 25-18-ról 25-22-re jöttek fel a dánok. Nagyon azért nem kellett megijedni. Innentől kezdve folyamatosan nőtt a két csapat közti különbség. Két perccel a vége előtt zúgott a „Játszik az ETO!”. Ekkor már nyolccal vezetett csapatunk. Az utolsó percet már állva tombolta végig a telt háznyi közönség, amely a lefújás után hatalmas ünneplésben részesítette a kedvenceket, akik 35-27 arányban legyőzték dán ellenfelüket. Gólszerzőink: Löke 11, Radicevic 5, Lekic 4, Görbicz 4(4), Vérten 4, Hornyák 4, Amorim 3.
Csapatunk két mérkőzés után százszázalékos a csoportban. Szép volt csajok! Folytatás egy hét múlva a Larvik ellen, ugyancsak Győrben. Az nehezebb falat lesz…
 

[video1]