Szombaton 11:00-tól a felnőttek, majd 13:00-tól az ifik lépnek pályára a Magvassy Mihály Sportcsarnokban a Mohács ellen. A zöld-fehérek rangadóra készülnek, hiszen a vendégek jelenleg a második helyen állnak a tabellán, egyetlen vereségüket pedig épp Róth Kálmán tanítványaitól szenvedték el. Anno ősszel Mohácson egy parázs csatában sikerrel bizonyították be fiataljaink, hogy feltétlenül kell velük számítani: 16-15-re legyőzték a feljutásra pályázó mohácsiakat.
Az biztos, hogy nem lesz könnyű dolga a győri fiataloknak most szombaton sem, hiszen nagyon készülnek a vendégek, fűti őket a visszavágás vágya. Planétáékat azonban lehet és kell is buzdítani, hiszen a Győri Audi ETO KC álló és ülőbérletesei valamint a szurkolói bérletekkel rendelkezők bérleteik felmutatásával tekinthetik meg az összecsapást. 
"Nagyon komolyan készültünk az összecsapásra. Ősszel sikerült legyőzni otthonában a Mohácsot, és erre készülünk most is.  A legutóbb hazai meccsünkre is már több szurkoló érkezett, és ez sokat segített fiatal csapatomnak. Ez egy igazán remek meccs lesz, és elkél majd minden segítség szurkolóinktól is, ha tehetik, segítsék őket." - mondta Róth Kálmán.

A győri fiatalok közül eddig Planéta Szimonetta és Tóth Eszter a két legeredményesebb góllövő, míg a vendégeknél Horváth Virgina és Farkas Anita szerezte a legtöbb gólt az eddigi 13 fordulóban!

Jöjjenek és szurkoljunk együtt a jövő generációnak! Hajrá ETO!