Győri Audi ETO KC - Dunaferr NK   30 - 20 (13 - 9)

Győr, 2500 néző. Vezette: Bonifert - Oláh
ETO: GUIU - Kovacsicz 2, Radulovics 4(1), Dokic 1,  GÖRBICZ 10(3), BRADEANU 8, Vérten 2
Csere: Herr O. (kapus), Juhász 1, Temes 1, Hornyák, Bódi 1, Gogirla
Edző: Róth Kálmán
Dunaferr: SIRINA - Lovász 2, Pigniczki, Balogh B 2., FERLING 5, Laluska 2, Nagy I.
Csere: Hoffmann (kapus), Borbás 1, Őri 6(4), Obucina 2, Gáspár, Vincze M.
Edző: Kovács Péter

Hétméteresek: 5/4 illetve 5/4
Kiállítások 4 illetve 8 perc

Sirina bravúrokkal és Görbicz belőtt hetesével kezdődött az összecsapás, amelynek az elején az ETO kinyitotta a védekezését. Erre azonban megtalálta az ellenszert a Dunaferr. Borbás, Lovász és Ferling révén sokáig vezettek is a vendégek (6-7). Hazai időkérés után, az Audi ETO visszaállt hatosfalra, Guiu egyre többet találkozott a labdákkal, támadásban pedig Bradeanu csillogott-villogott.(13-8)
Az első játékrészben sokat hibázó Radulovics összekapta magát és fontos gólokat lőtt. Bradeanu szerepét pedig - ki más? - Görbicz Anita vette át. Ekkor már az elfáradó Sirina sem tudott segíteni csapatán, de a helyére beálló Hoffmann még annyi labdát sem fogott, mint elődje. A Dunaferr támadásai vajmi kevés veszélyt hordoztak magukban. Elképzelés nélkül, sokszor passzívig tologatták a labdát a fehérmezesek, akik közül egyedül Ferling volt gólveszélyes. A ragyogóan védekező ETO pedig ekkor már szórakoztatta a közönséget, amely végül rászámolhatott az ősi riválisra is.

Róth Kálmán: Ezt a meccset a védekezésünkkel és a lerohanásunkkal nyertük meg. Úgy védekezünk eredményesen, hogy fair play díjat érdemelnénk.

A mérkőzés képei (1)

A mérkőzés képei (2)