Az ETO-n kívül már csak egy csapat, a Ferencváros nem vesztett pontot a női pontvadászatban. A többiek már tisztes távolságból szemlélik a két 16 pontos gárdát.  A harmadik Dunaferr 5 (vereség Székesfehérváron és Győrben, döntetlen otthon a Vasas ellen), a negyedik DVSC 6 (vereség Debrecenben az ETO-tól valamint a Népligetben és Dunaújvárosban), az ötödik Cornexi pedig már hét pontot (vereség Győrben, Békéscsabán és otthon a Fradi ellen valamint döntetlen a Fáy utcában) vesztett. 

A felkészülés és a bajnokság első néhány meccse azzal telt, hogy a zöld-fehérek védekezése összeálljon. Nos ez olyan jól sikerült, hogy eddig csapatunk kapta a legkevesebb gólt a bajnokságban, számszerint 180-at, amely meccsenként 22,5 gólt jelent. A Dunaferr 186, a Ferencváros 193, a DVSC 197 gólt kapott.

A támadójáték sem sokkal marad el a védekezés mögött. Csak a másik zöld-fehér gárda a Ferencváros lőtt több gólt (276), mint Görbiczék, akik eddig 268-szor voltak eredményesek. A Dunaferr 225-ször, a Cornexi 238-szor mattolta az ellenél kapusait.

A góllövőlistát Görbicz Anita vezeti 63 találattal (7,88 gól/mérkőzés). Előkelő helyen, a hetediken áll Aurelia Bradeanu, aki eddig 50-szer (6,25) zörgette meg az ellenfelek hálóját. Vérten Orsolya és Radulovics Bojana 30-30 gólt lőtt, de míg a balszélsőnek ehhez 6, addig a jobbátlövőnek 7 meccsre volt szüksége. A Spartacus ellen góllal mutatkozott be az NB I-ben  a 16 esztendős balátlövő Drávai Gyöngyi is.

Az egész mezőnyben a legtöbb akciógólt Aurelia Bradeanu lőtte, hiszen hétméterest egyszer sem lőtt, így mind az 50 gólja akcióból született. A dobogóra még a békéscsabai Szekeres Klára (49) és a hódmezővásárhelyi Nyikolajenko (47) fért fel.