Felhívjuk a szurkolók figyelmét, hogy a Larvik elleni mérkőzésre sem kapható már belépő.  Állójegyeket továbbra is értékesítünk a Randers elleni meccsre.

A szombati Podgorica elleni mérkőzésre megkérjük azokat a szurkolókat akik kifizették, de még nem vették át a BL állóbérletüket, azok a találkozó előtt, szombaton 14:00-tól a Magvassy Mihály Sportcsarnok főbejáratával szemben található klubépületben (volt Vadászház) vehetik át bérleteiket.

A mérkőzésre gépjárművel érkezőknek a létesítmény korlátozott parkolási lehetőségeit figyelembe véve miatt javasoljuk az ETO Park parkolójában való parkolást.

A Kisalföld Volán ezúton értesíti utasait, hogy rendezvény miatt 2013. február 2-án – szombaton – 12.00 órától 20.00 óráig a 8-as jelzésű autóbuszok mindkét irányban terelőúton, a Tóth László utca elkerülésével közlekednek, ezért nem érintik a Xantus János állatkert, műjégpálya és a Magvassy Mihály sportcsarnok megállóhelyeket, viszont megállnak a Nagysándor József utcában, a Stadion utca kereszteződésénél létesítésre kerülő ideiglenes megállóhelyen, valamint az Ipar utca, ETO Park megállóhelyen. A kellemetlenségek miatt szíves megértésüket kérik.