- A szezon elején azt hallottuk Tőled, hogy időre lesz szükségetek, amíg a csapattal az új játék stratégiát professzionális szintre fejlesztitek, és a csúcsformát február-márciusra kell elérni. Hogy látod most, sikerült-e ezt az elképzelést megvalósítani?
 - Remélem, igen, de addig még van időnk, és több dolog is befolyásolhatja, például sérülések, amelyek a közelmúltban is értek bennünket. Ha minden rendben zajlik, ahogy elterveztük, akkor teljesíteni fogjuk. De ami a legfontosabb: miközben a jövőről beszélünk, nap mint nap keményen kell dolgoznunk, hogy a következő edzésre megpróbáljunk még jobbak lenni.
 - Ebben a szezonban a csapatnak kizárólag győzelmei vannak minden bajnokságban. Mit gondolsz, ez inkább a csapat önbizalmára van jó hatással, vagy kiélezett meccsszituációkban akár nehézséget is okozhat?
Mindenek előtt ki kell hangsúlyoznom, hogy a csapat ezidáig kiemelkedő munkát végzett. Ez nagyon szép dolog, de a múlt. Számunkra pedig nem a múlt a fontos, hanem mindig a jelen, és a legjobb még csak most jön! Egyébként nem tartok a vereségtől, mert a vereségből mindig többet lehet tanulni, mint a győzelemből. A túl sok dicséret és ajnározás megzavarhat bennünket.
 - Hogyan készíted fel a csapatot a Podgorica agresszív játékstílusával szemben?
 - Egyrészt mi legalább olyan agresszívek leszünk mint ők. Másrészt – és ez a legfontosabb – az intelligenciánkat fogjuk használni!