Erima U12 országos döntőn szerepelt a Győri Audi ETO KC utánpótlás csapata 2013. 05.04.-05.05. között Gyöngyösön, ahol a III. helyet érte el.

A lányok a torna első napján a csoportjukban a Szeged és a Tápiószele ellen győztek, az Angyalföldi Sportiskolától azonban kikaptak, így második helyen végeztek a négyesben. A másnapi elődöntőben egy izgalmas meccsen ugyan vereséget szenvedtek a későbbi győztes FTC-től, de a bronzmeccsen a Tamási gárdája felett már diadalmaskodtak.

A bronzérmesek névsora:
Ács Bianka, Barcza Rebeka, Büki Angyalka, Fenesi Renáta Kelemen Alexandra, Kellermann Dóra, Kuller Jázmin, Németh Petra, Pápai Virgínia, Sárközi Titanilla, Szalai Laura, Tóth Mirella, Varga Emőke, Varga Viktória
Edző: Hornyák Lajos


Erima U11 országos döntőn is szerepelt a Győri Audi ETO KC csapata 2013. 05.11.-05.12. között Szeghalmon, ahol szintén a III. helyet érték el a fiatalok.

U11-es játékosaink Óbudai és Siklósi ellenfeleiket magabitosan győzték le, azonban a Ferencvárostól kikaptak a csoportban. Az elődöntőben a Debreceni Sportiskola legyőzte őket, a fiatalok a bronzmeccsen a Haladás legyőzésével vigasztalódhattak.

A bronzérmes csapat névsora:
Barcza Rebeka,Balogh Evelin, Farkas Johanna, Horváth Nikolett, Jakab Bea, Marton Adél, Mészáros Regina, Németh Petra, Scheibelhoffer Eszter, Varga Fanni, Világos Diána, Volter Petra,
Edzők: Ruskó Katalin és Horváth János

Gratulálunk a fiataloknak, további sportsikereket kívánunk!