A szezonzárón Kelecsényi Ernő,  a klub elnöke értékelte az évet. Kiemelte, hogy az első csapat  sikere történelmi tett volt, melyet nagyon nehéz volt elérni. A siker kulcsát az egész szezonban jól látható csapategységben látta, mely nem csak a pályán, hanem azon kívül is jellemezte a klubot. A keret a stáb és a management tagjai egyedi ajándékot kaptak a klubvezetőtől. Egy arany medált, melyen a klub logója található az egyik oldalon, a másikon pedig a BL aranyérem. A medálból kizárólag 25 darab készült, melyek egyediségüken túl azzal a pozitívummal is rendelkeznek, hogy viselője nyakláncon mindig magánál tarthatja akár aranyérmét. Az elismerések folytatódtak, Kelecsényi Ernő a szponzorok képviselőit köszöntötte, és kiemelte, hogy nélkülük, az ő biztos támogatásuk nélkül sem jött volt létre ez a siker.  A klub a szurkolókra is gondolt, a csapatot mindig támogató Szurkolói Egyesület minden tagját megajándékozta egy szurkolói emlékéremmel.

A klub végül két távozó játékosától, Andrea Leki-től és Jovanka Radicevic-től köszönt el.

Kelecsényi Ernő mindkét távozó játékosnak egy-egy szerb felirattal ellátott üvegszobrot, valamint a csapatot ábrázoló karikatúrát adott ajándékba.

Herr Orsi, aki a magánéletben a cukrászat nagy kedvelője, két cukrász kollégájával közösen egy fantasztikus tortával ajándékozta meg a lányokat a történelmi szezon emlékére.