Bulatovic, aki a londoni Olimpia és a szerbiai Európa Bajnokság gólkirálynője lett, és mindkét All star csapatba beválasztották, 2 évre írja alá szerződését. Bognár-Bódi Bernadett, aki korábban már hat évig az ETO csapatát erősítette, egy éves szerződést kötött a Klubbal. A két új csapattaggal együtt az ETO továbbra is Európa egyik legerősebb keretét tudhatja magáénak, amellyel a következő években is a hazai és nemzetközi csúcsra tör.

Kelecsényi Ernő klubelnök az alábbiak szerint kommentálta az igazolásokat:

„Hosszú távú terveinknek megfelelően idei csapatunk tagjainak jelentős részét sikerült megtartanunk. A távozók helyére pedig mindenképpen olyan játékosokat szerettünk volna szerződtetni, akik mind játéktudásban, mind emberileg igazi ETO-csapattaggá tudnak válni. Úgy érzem, hogy a két új játékossal legalább olyan erősek leszünk jövőre is mint idén, és a szurkolóink a következő években is hasonlóan sok ETO-sikernek örülhetnek a hazai és a nemzetközi bajnokságokban, kupasorozatokban! ” – fejtette ki a Klub álláspontját a klubelnök.

Katarina Bulatovic az alábbiak szerint indokolta átigazolását: „A Győri Audi ETO-val régóta nagy csatákat vívok korábbi csapataim tagjaként, és mindig kiemelkedően erős ellenfélként számoltunk vele. Örömmel csatlakozom tehát ahhoz a Klubhoz, amely évek óta Európa élvonalában van, azonban döntésemet nagyban befolyásolta az ETO kívülről is észrevehető csapategysége, összetartása is. A profi körülmények, a kiváló edzésmunka, az élhető város és a szurkolók szeretetének híre szintén eljutott hozzám, bízom benne, hogy a csapatra velem együtt is nagy sikerek várnak!”

Bognár Bódi Bernadett a Dunaújvárosi Kohász csapatából érkezik régi-új klubjához: „Nagyon örülök, hogy újra győri, és Magyarország legerősebb női csapatának tagja lehetek. A korábbi hat év alatt itthon szép sikereket értünk el az ETO-val, ezek a célok azóta nemzetközi szintre emelkedtek. Izgalommal várom a jövő évi BL-megmérettetéseket, és biztos vagyok benne, hogy ez a szintű játék az én fejlődésemet is elősegíti majd.”

A személyi kérdések mellett két fontos nyári eseményről is szó esett a mai sajtótájékoztatón. A csapat nyári felkészülésének idén két kiemelt szakasza lesz: egyrészt július 22-29 között Győrött edzőtáborozik a norvég nemzeti válogatott, amely mind számukra, mind az ETO számára egy rendkívül hasznos hétnek ígérkezik. Továbbá a győri klub nyári felkészülését egy új, nagyszabású tornán való részvétel is segíti, amelynek a Győri Audi ETO lesz a házigazdája. A PwC Handball Fiesta a sportmenedzsmenttel foglalkozó SportConcept Kft. által szervezett nemzetközi kézilabda torna, amelyre augusztus 23-25. között kerül sor. Az eseményről Bognár Nándor, a Kft. tulajdonosa adott előzetes tájékoztatót: „A PwC Kézilabda Fiesta célja, hogy minőségi felkészülési lehetőséget biztosítson a legjobb csapatoknak, és méltó nyitánya legyen a Bajnokok Ligája szezonnak. Az augusztus utolsó hétvégéjén megrendezésre kerülő nemzetközi tornán részt vesz az RK Krim Mercator, a Vardar Skopje, a Metz, a HC Lipcse, a Rostov-Don és a Győri Audi ETO. Hagyományteremtő céllal rendezzük meg a tornát, és mindezt olyan színvonalon szeretnénk megtenni, hogy a későbbiekben megtiszteltetés legyen a részvétel. Győrt választottuk az esemény helyszínéül, hiszen a kézilabdában ismert és elismert, az infrastrukturális feltételek pedig kiválóak. Ráadásul a sportesemény jól összekapcsolható a városi nyári programokkal, mint az augusztus 22-25 között megrendezésre kerülő Bornapokkal, és az augusztus 24-i „The Straits” nyárzáró koncerttel. A mérkőzéseknek és a kísérő programoknak köszönhetően valódi fieszta lesz ez a sportesemény. Főtámogatóként a PwC, a világ és Magyarország vezető pénzügyi tanácsadó cége szállt be a torna rendezésébe, amely a sport, azon belül is a kézilabda iránti elkötelezettségét erősíti ezzel a támogatással.”