A Győri Audi ETO KC vezetőedzője, Ambros Martín július 18-án, csütörtökön 17 órakor vezényli a keret első edzését az új szezonban. A lányok szerda délután találkoznak először Győrben, majd csütörtök reggel egy terheléses vizsgálaton vesznek részt a csapat tagjai az NYME Apáczai Csere János karán melyet délután öt órától az első edzés követ a Magvassy Mihály Sportcsarnokban. Erre az edzésre a sajtó mellett a szurkolókat, kézilabdabarátokat és az érdeklődőket is szeretettel várjuk!

A lányok pénteken reggel egy általános orvosi vizsgálaton is részt vesznek.  Az biztos, hogy a norvég válogatott július 22-től 29-ig Győrben készül, amely egy hét alatt az Audi ETOis megmérkőzik egy felkészülési mérkőzésen a norvégokkal július 27-én délután 5-kor. Később a lányok egy hétig külföldön vesznek majd részt edzőtáborban.

A csapat augusztus utolsó teljes hétvégéjén(aug. 23-24-25) Győrben vesz részt a PWC Handball Fiestán, amelyen európai élcsapatok mérik össze erejüket. Az Audi ETO-n, mint házigazdán túl a szlovén RK Krim Mercator, a macedón WHC Vardar SCBT, a francia Metz HB, a német HC Lipcse és az orosz Rostov-Don vesz részt. A torna programja a következő lesz: 

Augusztus 23. – péntek
15:00 - HC Lipcse - Rostov-Don
17:00 - RK Krim - WHC Vardar SCBT
19:00 - Győri Audi ETO KC - Metz HB

Augusztus 24. – szombat
13:00 - RK Krim - Rostov-Don
15:00 - WHC Vardar SCBT - Metz HB
17:00 - Győri Audi ETO KC - HC Lipcse

Augusztus 25. – vasárnap
14:00 - mérkőzés az 5. helyért
16:00 - bronzmérkőzés
18:00 - döntő
19:40 - éremátadás, díjátadások

A rendes játékidőben aratott győzelemért 3 pont jár, döntetlen eredmény esetén hétméteresek alapján kapnak 2 vagy 1 pontot a csapatok. Az első két napon szerzett pontok szerint kerül sor a helyosztókra.

Az izgalmasnak ígérkező tornán immár a Vardar játékosaként lép pályára Győrben Andrea Lekic és Jovanka Radicevic, felmérheti egymást a szeptemberben Bajnokok Ligája-selejtezőt játszó Rostov és Vardar, illetve a csoportkörben találkozó Krim és Metz.

A PWC Handball Fiestát megelőző felkészülési meccsek programja már szinte teljesen összeállt, az edzőmeccsek időpontjainak véglegesítése most zajlik, erről hamarosan tájékoztatjuk szurkolóinkat.