Kedden reggel a csarnokban, labdás edzéssel kezdtek a lányok, majd az egy órás gyakorlás után egyből a futópálya következett, ahol 2x25 perc volt a kiírt penzum. A megerőltető délelőtt után épp kipihenték a fáradalmakat a lányok, és máris jött a délutáni edzés.

Katrine Lunde, mint kiderült már ismerte az edzőtábor helyszínét korábbról, hiszen a norvég válogatottal már számos alkalommal megfordult a Club La Santa-ban, Lanzarote szigetén:

"Többször edzettünk már itt a válogatottal korábban, Heidi is és én is.  Azt gondolom jó választás volt ide jönni, hiszen minden feltétel adott, hogy az ilyenkor szükséges munkát elvégezzük, de emellett maga a környezet is csodálatos."

Szerdán aztán újabb erőpróbák jöttek. Fél nyolckor már a konditeremben érte a lányokat a felkelő nap első sugara. A tréning után nem sokkal következett a nap érdekessége, a csapatépítő tréning. Egy híres dán exkommandós, B.S. Christiansen, aki mára Skandinávia legkeresettebb mentális trénere lett  a nyaraláson itt tartózkodik Lanzarote szigetén, és Ambros Martín kérésére tartott egy foglalkozást a lányoknak. A játékosok egymással versenyeztek egy pályán, ami biciklizésből, futásból és célba dobásból állt.

Ezen a videón látható a feladat.

A versenyt természetesen Heidi Löke nyerte, de nem sokkal maradtak el mögötte a többiek.

A délutáni edzésen a dán EB-győztes Lars Christiansen nézte meg a lányok edzését, ő is itt pihen a családjával éppen!

Csütörtökön szigetnézés és pihenés lesz a program. Ambros Martín jó házigazdaként bemutatja a csodálatos Lanzarote rejtelmeit!