A népes szurkolótábor tagjait Kelecsényi Ernő, a klub elnöke köszöntötte. Beszédében kifejtette, hogy a klub továbbra is a legmagasabb célokért küzd, ennek fényében került sor az igazolásokra is. Megköszönte mégegyszer a szurkolók eddigi támogatását, és hasonló buzdítást kért minden győri drukkertől az idei szezonra is. Az épülő csarnokkal kapcsolatban elmondta, hogy ha minden a tervek szerint alakul, akkor jövő októberben a csapat már az új Arénában fogadhatja majd BL ellenfeleit.

Ambros Martín vezetőedző beszédében a kiemelte a szurkolás fontosságát, azt az energiát, amit a nézők segítsége a csapatnak ad, véleménye szerint nem pótolhatja semmi. Elmondta, hogy jól sikerült a felkészülés, a csapat megnyerte edzőmeccseit, de hozzátette, hogy számára az eredményeken túl sokkal fontosabb az, hogy a csapat minden mutatóban jobban teljesít, mint tavaly ilyenkor. Bizakodó az idei szezonnal kapcsolatban, de mindenkit figyelmeztetett, hogy a tavalyi sikerek eléréséhez hosszú út vezet, addig még sok mérkőzést kell lejátszani.

Görbicz Anitát elsősorban ujjsérülését követően az állapotáról kérdezték. " Eltört az ujjam, és még sajnos vannak fájdalmaim. Várhatóan egy kézzel már a jövő héten végezhetek bizonyos edzésmunkát, de nem rohanok. A doktorok 4 hetet mondtak, azon leszek, hogy ez rövidebb legyen" - mondta a csapatkapitány.

Bognár-Bódi Bernadett régi-új játékosként elmondta, hogy hat év telt el ugyan távozása óta, de nem tűnt neki ennyinek ez az idő. " Olyan mintha tegnap mentem volna el. Úgy érzem hazajöttem. Gyorsan sikerült a beilleszkedés mindenki nagyon pozitívan fogadott. Komoly kihívás számomra hogy a BL-ben szerepelhetek, szeretnék minél jobb játékkal hozzájárulni a csapat sikereihez.” –nyilatkozta „Bodesz”.

A csapat másik új igazolás Katarina Bulatovic is köszöntötte a szurkolókat. Elmondta, hogy nagyon jól érzi magát Győrben, nagyon jól ment a beilleszkedése a csapatba. Ő aki, már korábban játékosként tagja volt BL győztes alakulatnak hozzátette, hogy reméli abba a csapatba igazolt, amely megvédi BL elsőségét.

A kérdések után a résztvevők közös vacsorán vettek részt és persze a játékosok rengeteg autogrammot osztottak ki a rajongóknak, és még ennél is több közös fotó készült.