Idén 19 ország 158 csapata vett részt a Cell-Kupán. 73 klub 6 fiú és 6 lány korosztályban versenyzett augusztus 11-17. között 9 helyszínen. A döntők a Veszprémi Arénában kerültek megrendezésre.

Az Audi ETO U-12-es csapata a csoportkörben hibátlanul teljesített, mind a négy meccsét megnyerte. Elsőként az Éles Kézisuli "B" csapatát verték 20:6-ra, majd a Szeged csapata ellen győztek 19:15-re. A Gödöllőt 18:9-re, a Debreceni Sportiskola "B"  csapatát 22-6-ra verték a győri fiatalok.

Az elődöntőben ismét a Szeged várt a lányokra, akik ezúttal még magabiztosabb sikerrel, 25-10-es győzelemmel kvalifikálták magukat a döntőbe.

A fináléban a Debreceni Sportiskola "A" csapat várt a fiatalokra, akik kétséget sem hagytak afelől, melyik a jobb csapat. 25-9-re nyertek!

A csapat tagjai: Barcza Rebeka, Dávid Virág, Farkas Johanna, Gál Dominika, Györkös Hanna, Horák Hanna, Horváth Nikoletta, Illés Anna, Jakab Beatrix, Kajdon Blanka, Németh Anna, Németh Petra, Rónai Diána, Szöllősi Flóra, Világos Diána, Wieder Dorka.

Legjobb játékos: Németh Petra

Edzők: Horváth János, Benke Péter