A hétvégén megszerezte első bajnoki pontját a Rába Quelle ETO. Ami emelett még pozitívum, hogy jogerősen is megalakult a Győri ETO Férfi Kézilabda Club. Ezzel egyidejûleg a játékosok két kivétellel átkerültek az új egyesülethez.

Kovacsics Imre elnök: "Közös megegyezéssel elválltak útjaink a szerb Igor Miliseviccsel és Borislav Basariccsal. Az eddig nagyszerû teljesítményt nyújtó kapus, Srdjan Djorjevic ugyanakkor marad Győrött. A távozók helyére megvannak a kiszemeltjeink. A héten várhatóan sikerül megállapodni Harta Bélával, a klub korábbi játékosával, aki Basaricot pótolhatja. A beállós poszton keletkezett ûrt pedig egy másik magyar játékossal szeretnénk betölteni. Ez egy héten belül eldőlhet."

Kovacsics Imre elmondta: reméli, azzal, hogy már saját számla- és adószámmal rendelkezik az egyesület, azok a szponzorok, akik korábban ígéretet tettek a férfi kézilabda támogatására , teljesítik vállalásaikat. Ezenfelül további támogatók belépése várható. A napokban szerződést kötöttek az Árkáddal s a Magvassy-csarnokban meglévő forgótáblák hasznosítását  tervezik a férfimérkőzésekre is. Ezzel a klubmenedzser, Hartáné Kovács Edit és az egyik elnökségi tag, Molnár Attila foglalkozik.  

"Sajnos sok mende-monda kering a csapat körül, de szeretnénk megnyugtatni mindenkit, továbbra is azon dolgozunk , hogy minél jobb férficsapata legyen Győrnek" - tette hozzá Kovacsics Imre.