A törött ujjam még gyógyulófélben van, ezért én most csak a földről irányítottam a csapattársaimat.” – mondta el a csapatkapitány Görbicz Anita.
Minden erőpróbát, kihívást és versenyt nagyon szeretek, úgyhogy ezen a pályán otthon éreztem magam.” – nyilatkozta Heidi Löke, az ETO norvég beállósa.
Végigcsináltam a pályát, szerintem leginkább erő és egyensúlyérzék szükséges hozzá, én mindenesetre nagyon élveztem” – erősítette meg Katrine Lunde, az ETO kapusa.
 

A kalandparkozás után sor került a hivatalos szerződéskötésre is: az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. és a cégcsoport kereskedőtársasága kiemelt főszponzori szerződést kötött a Bajnokok Ligája győztes győri női sportegyesülettel, amely mutatja a társaságcsoport elkötelezettségét a kézilabda sportág mellett. Felelős vállalatként az MVM évek óta a sportélet, kiemelten a sikeres verseny-, és a nemzeti, illetve nemzetközi jelentőségű események kiemelt szponzora, hogy növelje a társadalom sport és egészségtudatos életmód iránti elkötelezettségét.

Minden sikeres, eredményes vállalat, így az integrált nemzeti energetikai társaságcsoport erkölcsi kötelessége, hogy támogassa az össztársadalmi célok megvalósítását, a kiemelkedő teljesítményeket úgy a kultúrában, az oktatásban vagy a műszaki területen, mint a sikeres versenysportban.” - mondta Felkai György, az MVM Csoport kommunikációs igazgatója. - „Az MVM Zrt. középtávú stratégiai célja, hogy regionálisan is meghatározó szereplővé váljon az energetikai szektorban. Ezt jól támogatja, ha olyan sportolókat, eseményeket és csapatokat szponzorálunk, amelyek szereplése jelentős ismertség- és elismertségnövekedést hozhat az MVM számára. A társadalmi felelősségvállalás egységes identitásként a vállalatvezetés és a munkavállalók közös értékrendjéből táplálkozó cégcsoporti magatartás. Büszkék vagyunk rá, hogy az idei szezontól Magyarország legeredményesebb női kézilabdacsapatának partnere leszünk, és együtt készülünk további nemzetközi sikerekre.