Az előző körben mindkét csapat debütált: a Nagybánya első alkalommal játszhatott a női klubkézilabda felsőházában, míg a győriek első ízben mérkőzhettek címvédőként a Bajnokok Ligájában. Mint ismert, a zöldek alaposan bekezdtek: a BL-ben klubrekordot jelentő 19 gólos különbséggel verték meg Győrött a Hypo NÖ csapatát. A Baia Mare azonban németországi vereséggel rajtolt, hét góllal kapott ki a Thüringer HC otthonában. Amorim és Löke révén két gyors góllal jelezte az ezúttal fehér mezben szereplő vendég együttes, hogy nem csupán szavakban jöttek a két pontért. A hazaiak hetesekkel tartották a lépést, majd a hetedik percben az első akciógóljukkal egyenlítettek is (3-3). A tizenharmadik percben kétszeri gólváltást követően 5-5-re állt a derbi, majd három góllal ellépett a címvédő. Herr ezután hetest fogott, ami jót tett a győri szurkolók hangulatának, hát még az, amikor a 22. percre öt gólra nőtt a vendégvezetés (7-12). Még mielőtt hátradőlhettünk volna, három perc alatt kettőre zárkózott fel a Baia Mare (10-12). Ambros Martín időkérése után – az első játékrész utolsó öt percében – azonban csak mi lőttünk gólokat, így a szünetre alakult ki a két csapat közötti eddigi legnagyobb differencia (10-16)…


… ami fordulás után Löke révén immáron hétre nőtt. A második félidőben folytatódott a szlovák játékvezetők kicsit furcsa felfogása, amely arra irányult, hátha szorosabbá és ezzel izgalmasabbá lehet tenni a meccset. A közönség persze vevő volt erre, amikor öt perc elteltével ötre csökkent a különbség majdnem felrobbant a csarnok. Bognár-Bódi újabb gólja, majd Lunde védése „csendre intette” a hazai szurkolókat. A Baia Mare a 39. percben négyre mérsékelte a hátrányát (15-19), egy perccel később már hattal vezettünk, két percre rá pedig ismét héttel (16-23). Tíz perccel a vége előtt a kilencedik gólját szerző Löke révén már nyolc gól volt a győriek előnye (18-26). Az 54. percben számolhatott a mindvégig nagyon lelkesen szurkoló győri tábor, megvolt a tíz közte (19-29). Egy minutummal később már tucatnyi góllal vezettünk (19-31), miután zsinórban öt győri gól született. A végére maradt a tizenkét gólos előny, így 33-21-es győri sikerrel zárult a BL-csoportmeccs.
A találkozó során egyszer sem vezetett a Baia Mare, sőt döntetlenre is mindössze háromszor állt a meccs. A hazai pálya esetenkénti nagyon nagy előnye sem jelentett gondot a Győri Audi ETO KC számára, amely helyenként jó játékkal, végül is magabiztosan verte meg román ellenfelét, így két mérkőzés után két győzelemmel áll. S ez így természetes!
A győri gólszerzők: Löke 9, Amorim 6, Görbicz 5, Szepesi 5, Bognár-Bódi 3, Bulatovic 2, Orbán, Kovacsics, Boczkó-Hornyák.