Remek győri blokkal, majd Lunde-védéssel kezdődött a meccs – aztán mégis Thüringer-góllal. Bulatovic pillanatokon belül egyenlített, majd egykori játékosunk, Ana Gros megint a piros mezes vendégeknek szerzett előnyt. Bognár-Bódi csodás szélső góllal egyenlített, aztán a közönség Lunde védésének örülhetett: hetest hárított a győri hálóőr. A labda azonban maradt a németeknél, ahogy az előny is – öt perc elteltével 3-2-re vezettek. Miközben Kovacsics sérülése miatt aggódtunk, emberelőnyből tovább növelte előnyét a Thüringer. A 8. perc végén időt is kért Ambros Martín, ám egy eladott labda után már hárommal mentek a vendégek. Amorim másodperceken belül faragott a hátrányból, s kiharcolt egy emberelőnyt, ám gólt megint a németek dobtak, így a 10. percben - a legendás londoni focimeccset idéző - 3-6 szerepelt az eredményjelzőn. Három perccel később pedig már 6-6 volt az állás! Bognár-Bódi után Löke is gyorsan feliratkozott a kétgólosok közé. S bár támadhattunk a fordításért is, emberelőnyből két gólt is szerzett a Bundesliga éllovasa. Görbicz hetesből faragott a hátrányon, Bulatovic pedig a 20. percben egyenlített (8-8). Aztán jött az újabb fantasztikus Lunde-bravúr: a kapus hetest fogott, majd a kipattanóból eredő ismétlést is hárította! Közel 23 percet kellett várni arra, hogy vezessen a BL-címvédő: Hornyák Ágnes révén volt először nálunk az előny. Amorimnak köszönhetően aztán már kettővel vezettünk, ám pár másodperc múlva már megint csak eggyel, fél perccel később pedig már eggyel sem (10-10). Soós aztán gondoskodott arról, hogy számunkra édes legyen a folytatás, megint nálunk volt az előny. Az emberelőny is, ám így is egyenlítettek a pirosak. Közel egy percen keresztül kettős, majd 15 másodpercen keresztül hármas emberhátrányban voltak a németek. A vége így aztán értelemszerűen a mienk volt: Bulatovic duplájával kétgólos győri előnynél vonultak pihenőre a csapatok (13-11).
A második félidő úgy kezdődött, ahogy az első zárult: Bulatovic-góllal. Ezt követően Szepesi is feliratkozott a gólszerzők közé. Görbicz hetesével a 35. percre ötgólosra hízott a győri előny (16-11), időt is kért a Thüringer. Az, hogy csak a 36. percben szerezték a németek a második félidőben az első góljukat, nagy szerepe volt Lundénak, aki továbbra is nagy formában védett. Az ötgólos előny fenntartása Görbicz nevéhez fűzhető, aki a 37. percben lőtte első akciógólját, összességében pedig a harmadikat. Két perccel később újabb hetesből megint ötre növelhette volna Görbe az előnyt, ám ezúttal hibázott, nem úgy Szepesi, aki ziccerben ezúttal is biztos kézzel tüzelt. Közel három percnyi gólcsendet Amorim tört meg, kinek köszönhetően a 42. percben hattal vezettünk (19-13). Német szépítés után Lunde-védés, majd Löke-gól, aztán emberelőnyből újabb gólt lőtt a Thüringer. Görbicz javított: ez a hetes védhetetlen volt, így maradt a hat közte, ugyanezt mondhattuk Bulatovic gólja után a 48. percben (22-16). Még ugyanabban a percben jött a szépítés, majd röviddel ezután Ambros Martín időkérése. Aztán Görbicz újabb akciógólja, majd Amorim bombája, ezzel először vezetett héttel a csapatunk, majd Bulatovicnak köszönhetően nyolccal is az 52. percben (25-17), időt is kért a Thüringer. S hogy ez nekik nem volt nyolc, azt góllal jelezték, ám a Győri Audi ETO Kovacsics jóvoltából hétről megint nyolcra jutott. Aztán „visszaestünk” ötre (26-21), majd Löke „hatott”, Görbe bombagóljával pedig megint hét lett a közte, s az utolsó percben Orbán első góljával alakult ki a 29-22-es végeredmény. A Győri Audi ETO KC ezzel a győzelemmel – két fordulóval a csoportkör vége előtt – már a középdöntőbe, azaz a legjobb nyolc jutott. Szép volt lányok!
Gólszerzőink: Bulatovic 7, Görbicz 6, Amorim és Löke 4-4, Bognár-Bódi és Szepesi 2-2, Hornyák Ágnes, Soós, Kovacsics és Orbán.