A veszprémi hölgyek november 9-én mérkőznek meg fehérorosz ellenfelükkel a KEK 3. fordulójának odavágóján. A Gorodnichanka a tavalyi szezonban már találkozott magyar ellenféllel, akkor az Érd kettős győzelemmel ejtette ki őket. Akkor a fehéroroszok lemondtak pályaválasztói jogukról és Érden játszották le mindkét meccset. Idén nem tették meg ezt a szívességet, így hosszú utazás vár Planétáékra.

A visszavágót egy héttel az első meccset követően, november 16-án, szombaton Győrben a Magvassy-ban rendezik, így remélhetőleg sok néző szurkolhat a lányok továbbjutásáért. A találkozó azért különleges, mert nemsokkal a KEK találkozó lefújása után máris BL mérkőzés kezdődik a Magvassy-ban, az Audi ETO a Nagybányát fogadja a Bajnokok Ligája csoportkörének zárómeccsén.

A KEK mérkőzésre egyfajta jegy kerül kibocsájtásra melynek ára 1.500 Forint. A jegytulajdonosok a helyeket érkezési sorrendben foglalhatják el a Magvassy Sportcsarnokban.

Az Audi ETO és a Veszprém jegyakciót hirdet a Veszprém Barabás Duna Takarék KC – Gorodnichanka találkozóra.

Azok a jegyvásárlók, akik rendelkeznek Győri Audi ETO KC bajnoki vagy BL álló illetve ülőbérlettel, valamint azok, akiknek érvényes álló vagy ülőjegye van a november 16-i Győri Audi ETO KC Nagybánya BL mérkőzésre, ők 1.500 Ft helyett kedvezményesen 1.000 Ft-ért vehetik meg a KEK meccsre jegyeiket.

Jegyek kizárólag Győrben, az Audi ETO klubházában kaphatóak. A jegyértékesítés november 11-én kezdődik. Jegyet a mérkőzés helyszínén a találkozót megelőzően is lehet kapni.

A jegypénztár nyitva tartása:
H-CS: 8.30-11.30, 13.00- 15.00
P: 8.30-11:30

A 2013. november 16-i teljes program:
14.45 óra: Veszprém Barabás Duna Takarék KC-HK Gorodnichanka
18:30 óra: Győri Audi ETO KC – HCM Baia Mare

A DIGI Sport mindkét mérkőzést élőben közvetíti.