Az EHF bécsi központjában megtartották a középdöntők sorsolását. Csapatunk a szlovén Krim Ljubljana, a montenegrói Buducnost Podgorica és a norvég Larvik ellen lép majd pályára.

.A kétszeres BL-győztes Krimmel tavaly már a csoportkörben találkozott az ETO, akkor oda-vissza sima győzelem volt a mérleg ellenük. A Podgorica csapatát is jól ismeri az ETO, hiszen egyrészt 2012-ben velük szemben maradt alul a BL-döntőben, viszont tavaly sikerült mindkét meccsen legyőzni őket, ami végül a montenegróiak elődöntős álmainak szertefoszlását jelentette később. A 2011-es BL-győztes, és az idei BL-döntős ellenfél Larvikkal az utóbbi években folyamatosan összekerül csapatunk, őket is jól ismerik a zöld-fehérek. Összejött a testvérpárharc is, hiszen Heidi Löke pályára léphet majd húga, a Larvikban szereplő Lise Löke ellen.

Ambros Martín a sorsolás eredményéről az alábbiak szerint nyilatkozott: „Úgy gondolom, hogy az erősebb csoportba kerültünk, hiszen az elmúlt három Bajnokok Ligáját rajtunk kívül a Podgorica és a Larvik nyerte, ez mindenképpen meghatározza az erőviszonyokat. A másik csoportban 3 csapat először kvalifikálta magát a középdöntőbe, így ez számukra új helyzet. Továbbá a Krim és a Buducnost tavaly óta rengeteget erősödött, hiszen nagyon jól igazoltak a nyár során, tehát ők biztosan szeretnének elődöntőbe jutni. Összességében úgy gondolom, hogy a tavasz során egyrészt az lesz meghatározó, hogy milyen állapotban sikerül a VB-t lezárniuk a játékosoknak, és az adott mérkőzésnapokon milyen napokat fognak majd ki. Számunkra mindenesetre egyértelmű a cél: jól kell játszanunk, és nyernünk kell!”

A hivatalos játéknapok: 

1. forduló:  2014 február 1-2 Győri Audi ETO KC - Buducnost
2. forduló:  2014 február 8-9 Larvik - Győri Audi ETO KC
3. forduló:  2014 február 15-16 Győri Audi ETO KC - Krim Ljubljana
4. forduló:  2014 március 1-2 Krim Ljubljana - Győri Audi ETO KC
5. forduló:  2014 március 8-9 Buducnost - Győri Audi ETO KC
6. forduló:  2014 március 15-16 Győri Audi ETO KC - Larvik