Az EHF Végrehajtó Bizottságának döntése értelmében a négyes döntőre 2014. május 3-4. között kerül sor a Papp László Budapest Sportarénában, miután az európai szövetség a Magyar Kézilabda Szövetség és a Hungarofest Kft. közös pályázatát hirdette ki győztesnek Ljubljana ellenében.

- Rendkívül boldog vagyok, hogy újabb sportdiplomáciai sikert elérve az MKSZ és a Hungarofest közös pályázata lett a győztes - kommentálta a döntést Vetési Iván, a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke. - 2014 a magyar női kézilabdázás csúcséve lesz rendezési szempontból, hiszen mind a Bajnokok Ligája-döntőre, mind az Európa-bajnokság fináléjára a Papp László Sportarénában kerül sor. Biztos vagyok benne, hogy a BL négyes döntője igazi kézilabdás csemege lesz, és kívánom, hogy a végén mi, magyarok ne csak a remek rendezésnek, hanem az eredménynek is örülhessünk!

- Nagyon boldogok vagyunk, hiszen óriási jelentőségű esemény rendezési jogát nyertük el – mondta el Dr. Papp György Bálint, a Hungarofest Nemzeti Rendezvényszervező Nonprofit Kft. ügyvezetője. - Nemzeti rendezvényszervező cégként nagy megtiszteltetés, hogy a Magyar Kézilabda Szövetséggel közös pályázatunknak bizalmaz szavazott az Európai Kézilabda Szövetség. Részletes pályázati anyagunkban kidomborítottuk a magyar kézilabda népszerűségét és eredményességét. Biztos vagyok benne, hogy a női Bajnokok Ligája négyes döntője Magyarország jó hírnevét növelve erősíteni fogja magyarságunkat és európaiságunkat egyaránt.

- Természetesen mi is nagyon örülünk az EHF döntésének, és a Győri Audi ETO számára pluszmotivációt jelent a középdöntőben, hogy Budapest rendezheti a négyes döntőt - hangsúlyozta Kelecsényi Ernő, a Magyar Kézilabda Szövetség elnökségi tagja, a BL-címvédő Győri Audi ETO elnöke. - A legjobb nyolc között rendkívül erős ellenfelekkel szemben kell kiharcolnunk a legjobb négy közé kerülést, de fantasztikus volna, ha magyar csapatként Budapesten léphetnénk pályára a Bajnokok Ligája végküzdelmeiben. Az esemény remek alkalom arra, hogy jelezzük: az európai női klubkézilabdázás központja Magyarország. Talán kicsit korai beszélni róla, de ha sikeres lesz a rendezés, akár tovább is léphetünk, és a férfi Bajnokok Ligája mintájára Budapest lehetne a női final four helyszíne éveken keresztül. Ha ez sikerülne, azzal újabb fejezetet írhatnánk a magyar kézilabdázás aranykönyvébe.

- Remek pályázatot nyújtottak be a magyarok, így biztos vagyok benne, hogy már az első évben nagy sikert arat a négyes döntő a női Bajnokok Ligájában. Magyarországon rendkívül népszerű a kézilabda, és biztos vagyok benne, hogy fantasztikus hangulatú kézilabdás csúcseseménynek ad otthont Budapest májusban! - nyilatkozta Jean Brihault, az Európai Kézilabda Szövetség elnöke.