A csoportkör féltávjához hasonlóan szintúgy két győri játékos verekedte be magát a góllövőlista tíz legjobbjába: Görbicz Anita és Katarina Bulatovic holtversenyben a harmadik helyen foglalnak helyet 37 szerzett találattal. Montenegrói klasszisunk a gólcsapot igazán a negyedik fordulótól nyitotta meg, hiszen csapatunk hátralevő három mérkőzésén majdnem 8 gólos átlagot produkált. Heidi Löke sérülésének köszönhetően a kilencedik pozícióból a 38-ig csúszott vissza. A lista élén két olyan játékos előzi meg az ETO klasszisait, akiknek csapata immáron nem érintett a BL küzdelmeiben: Do Nascimento 50, míg Tomori Zsuzsanna 38 találattal áll pillanatnyilag az első két helyen.

Idén az első félidőkben legalább 13 találat fűződött győri nevekhez, amelyeken egy mérkőzést leszámítva vezetés birtokában kezdhettük a második játékrészt. Kizárólag a félidei eredményeket tekintve 5 győzelem és 1 döntetlen lenne a csapat mérlege. A 2012/13-as évadban kivétel nélkül megnyertük az első játékrészeket, így csakúgy, mint a rendes játékidőt tekintve, százszázalékos mérleget tudhattunk magunkénak.

A tavalyi szezon során átlagosan 30 gólt szereztünk, míg 22-t kaptunk. Mindez azt jelenti, hogy mérkőzésenként nyolccal bizonyultunk jobbnak ellenfeleinknél. A 2013/14-es kiírásban kettővel több találatot jegyzünk, ám ugyanannyival többet kapunk mérkőzésenként.

Az előző idényben 21 hétméterest ítéltek ellenünk a játékvezetők a csoportkörben, amelyből 18-at ellenfelünk sikeresen értékesített. Idén 32 alkalommal mutattak a büntetővonalra a bírók, melyből 21-et sikerült gólra váltaniuk. A számok tökéletesen alátámasztják Katrine Lunde és Herr Orsi nagyszerű teljesítményét, hiszen a tavalyi 15%-os hétméteres-védési mutatót 35%-ig sikerült feltornászniuk.

A 2012/13-as kiírásban 31 alkalommal jutottunk heteshez, amelyből 22-t sikeresen gólra váltottunk. A mostani szezonban „csupán” 25-ször állhatott büntetővonalra győri játékos, amiből aztán 20 találat született. Bár értékesített büntetők száma terén nem sikerült felülmúlnunk a tavalyi évet, ám a hétméteresek kihasználását tekintve annál inkább: a parádés 70%-os hatékonyságot további tíz százalékkal - azaz 80%-ig – sikerült megnövelnünk.

Csapatunk a 2012/13-as szezonban 28 percet játszott emberhátrányban a csoportkör mérkőzésein, amely az idei kiírásban csupán néggyel több. Emberelőnyös szituációban tavaly 48 percig élvezhettük magunkat, amely számadat a 2013/14-es idényben 40-re redukálódott. Fontos megjegyezni, hogy úgy sikerült fenntartanunk a tavalyi mérleget, hogy többször kellett épp valamelyik győrinek kétperces kiállítás miatt a padon ülnie, míg riválisaink játékosai kevesebb ideig kellett „pihenjenek”.

Szerzett találatok tekintetében 192-vel a legjobbnak bizonyultunk, míg 143 kapott gólunkhoz képest öt csapat rendelkezik jobb mérleggel.