A teljes hétvégére, tehát a négy mérkőzésre szóló belépőjegyek elektronikusan a www.ehfFINAL4.com oldalon keresztül vásárolhatók meg, magyar és angol nyelvű útmutatás alapján. A honlap a női és férfi klubkézilabda csúcsesemények közös felülete, amely a Női BL Négyes Döntővel kapcsolatos összes információt tartalmazza magyar és angol nyelven egyaránt.
Online és személyes jegyvásárlás

Az elektronikus, bankkártyás jegyvásárlást semmilyen extra költség nem terheli, amennyiben a vásárló maga nyomtatja ki a jegyet. Amennyiben az elektronikusan megvásárolt és kifizetett jegyek jegyirodában, személyesen kerülnek átvételre, annak extra díja van, mégpedig 490 forint. Ha futárszolgálattal hozatják házhoz, az plussz 1.990 forint, utánvétes fizetés esetén pedig 3.900 forint. A futárszolgálat díja külföldre EU-n belül 8.100 forint, a világ egyéb országaiba 19.100 forint.

Az online jegyvásárláson kívül lehetőség nyílik személyes jegyvásárlásra is a Ticketpro 126 tagot számláló partnerhálózatában, amelynek tagjai a jegyiroda weboldalán megtalálhatók. A jegyirodában megvásárolt és kifizetett jegyeknek semmilyen extra költségük nincs.

A vásárlás során a Papp László Budapest Sportaréna jegytükréből pontosan kiválaszthatók az igényelt ülőhelyek.

A jegytulajdonosok EGYETLEN jegyet kapnak az egész hétvégére, amely mindkét napra érvényes, tehát nagyon fontos, hogy a második napra is megőrizzék azt!

A jegyárak:
• 1. kategória: 34.990,- Ft
• 2. kategória: 24.990,- Ft
• 3. kategória: 17.990,- Ft
• 4. kategória: 9.900,- Ft.-

Jegyértékesítéssel kapcsolatos információk: +36 1 555 55 15 (munkanapon 9-17 óra között)

Amennyiben a Győri Audi ETO KC bejut a Final Four-ba, a Klub mindenképpen gondoskodik arról, hogy bérletes és szurkolói bérletes drukkerei jegyhez jussanak a rendezvényre. Ennek módjáról a hét végi csoportkört követően részletes tájékoztatást nyújtunk.