Csapatunk az előző fordulóban annál a Buducnostnál vendégszerepelt, amely az idei kiírásban eddig egyedüliként volt képes pontot rabolni az ETO-tól, téve mindezt idegenben. A Montenegróban elért 26-26-os végeredménynek köszönhetően a csoportelsőség kérdése továbbra is nyitott ebben a kvartettben is, ám ami a legfontosabb, a győri lányok sorsa a lefújást követően továbbra is saját kezükben maradt. Ambros Martin vezetőedző mint minden meccset, így a vasárnapit is szeretné megnyerni, függetlenül a másik párharc végkimenetelétől.

"Az utolsó meccsünk lesz a Bajnokok Ligája középdöntőben, ami egyben a  tavalyi döntő újrajátszása is lesz , és perzse azt se felejtsük el, hogy csodálatos közönségünk előtt ebben a kiírásban ez lesz ez az utolsó BL meccsünk a Final 4 miatt.Ezek már alapból egy remek hangulatú meccset ígérnbek holnapra, és ehhez hozzájön, hogy természetesen mi is hazai győzelemmel szeretnénk zárni ezt a fázist. Ne feledjük, hogy az első hely a csoportban sokat érhet, ezt pedig meg szeretnénk szerezni. Szeretném ha teljes koncentráltsággal lépnénk pályára, hiszen ellenfelünk remek erőkből áll. Nekik már igazi tétje nincs az összecsapásnak, de jól ismerjük őket, nem feltartott kézzel lépnek majd ellenünk pályára." - nyilatkozta honlapunknak Ambros Martín vezetőedző.

A Larvik egy csalódást keltő szezonon van túl a legrangosabb európai kupasorozat 2013/14-es kiírásában, hiszen a középdöntőben eddig lejátszott öt mérkőzésükből csupán egyet sikerült megnyerniük, azt is az utolsó helyen álló szlovén Krim ellen. Bár matematikailag is biztossá vált kiesésük, mindenképp szeretnének emelt fővel, győzelemmel búcsúzni a BL-től. Kulcsjátékosuk, Isabel Blanco felépült sérüléséből, akire így minden bizonnyal számíthat Ole Gustav Gjekstad, a norvégok vezetőedzője.A Larviknál érdemes odafigyelni Nora Mörkre, aki jelenleg 64 találatával a góllövőlista harmadik helyezettje, őt házon belül Linn-Kristin Riegelhuth 37-tel, míg Linn Jorum Sulland 31 lőtt góllal követi.

Női Kézilabda Bajnokok Ligája, Középdöntő, 6. forduló

Győri Audi ETO KC – Larvik

Mérkőzés kezdete: 2014.03.16. 19:05

Mérkőzés helyszíne: Győr, Széchenyi István Egyetem Sportcsarnok

Közvetíti: Digi Sport 1 (19:05-ös kezdéssel)

Játékvezetők: Dalibor Jurinovic (horvát), Marko Mrvica (horvát)