Az eddig hibátlanul menetelő győrieknél nem lépett pályára a beteg Görbicz Anita, valamint a súlyos vállsérülése miatt minden bizonnyal pályafutását befejező Radulovics Bojana.
A mieink nagy lelkesedéssel vetették magukat a küzdelembe és az első percek teljesen kiegyenlített párharcot hoztak. A folytatásban sajnos közel negyedóráig nem sikerült akcióból a vendégek kapujába találni és csak az eddigieknél jobb védőmunkának köszönhetjük, hogy szoros eredménnyel zárult az első harminc perc.
A fordulás után előbb növelte előnyét a Győr, ám ők is egyre többet hibáztak és ezt kihasználva a játékrész felénél átvette a vezetést együttesünk. 19-18 után azonban védekezési stílust váltotta a bajnok és a nyitott fal ellen elbizonytalanodtak játékosaink. Ismét fordult a kocka, visszaállt a vendégek félidőbeli fórja.
Végül mindenképpen dicséretes teljesítménnyel és lelkes játékkal sikerült szoros mérkőzést varázsolni az egyesélyes hatvan percből, amiért jogosan szólhatott végre a mieinknek is a régen hallott vastaps a lefújást követően.
A váciak találatai közül Farkas Veronika ötöt, Brecska Barbara és Veszeli Judit négyet-négyet szerzett. Jól védett Juhász Edina és a védőmunkájáért dicséret illeti Schmidt Erikát és Trufán Noémit is.

Kenyeres József: "Ha csapatomból mindenki elhitte volna, hogy megverhetjük a mai Győrt, akkor ez szerintem sikerült is volna. Annak örülök, hogy egy remek találkozót láthattak a szurkolók."

Az utánpótlás csapatok meccsén a második félidő közepéig vezettek a váciak, majd a sorozatos emberelőnyök ellenére a hajrában elbukták a győzelmet a roppant erős ellenféllel szemben: Váci NKSE ifi - Győr ifi 30-33 (16-15). Legeredményesebb gólszerzőink: Barján Bianka 12, Kuti Szandra 6 találattal.

A Váci NKSE legközelebb október 28-án, délután négykor a Cornexi vendége lesz
.