Az évzáró a szezont összefoglaló örömittas képekkel teletűzdelt videó levetítésével kezdődött, majd a névadó főszponzor, és az évadzárónak helyszínt adó Audi Hungária képviseletében Thomas Faustmann, az ügyvezetés elnöke méltatta a csapat teljesítményét.

„Ahogyan nálunk, úgy a pályán is csak akkor működnek jól a dolgok, ha mindenki száz százalékot nyújt. Csak így lehet egy csapat sikeres, s ez idén is megvolt, így teljesen megérdemelt volt a három győzelem, melyhez szívből gratulálok" - mondta Faustmann úr.

Ezt követően a Győri Audi ETO KC elnöke, Kelecsényi Ernő értékelte az évet.

„A gratuláció és a köszönet, ez a két szó, ami meghatározza ezt az eseményt. Először gratuláció jár a csapatnak az újabb három győzelemhez, s ahhoz, hogy első magyar csapatként meg tudta védeni a címét egy európai kupasorozatban. A köszönet pedig mindenkinek jár, aki hozzájárult ehhez a sikerszériához" - mondta a klubvezető.

Ezután az ajándékozás következett, a csapat  hölgy tagjai -mivel ők a kézilabda gyöngyszemei- igazgyöngy fülbevalót kaptak a fantasztikus szezon emlékére, a stábtagok pedig egy aranymedállal lettek gazdagabbak.

Az ünneplés végén a távozókat búcsúztatta a klub első embere. Hornyák Dóra, Sirián Szederke, Soós Viktória és Katarina Bulatovic más csapatba igazol, Raphaelle Tervel pedig befejezte pályafutását. Szintén távozik a klubtól a szezon végén Kiss Lajos klubmenedzser is.

Az esemény végén közös fotók készültek a megnyert serlegekkel.