A délelőtti képességfelmérési gyakorlatokat egy alapos bemelegítés előzött meg, melyet a kézisuli utánpótlás szakmai igazgató helyettese, Mato Matijevic horvát szakember irányított, aki nagy gondossággal készítette elő a pályát.

A felmérések után jött a nap meglepetése, hiszen az előzetes terveknek megfelelően a Győri AUDI ETO kiválósága, Kovacsics Anikó jelent meg a kiválasztón. Anikó azt üzente a fiataloknak, hogy szeressék a kézilabdát továbbra is és legyenek nagyon kitartóak, szorgalmasak, mert rengeteg munkával sok sikert lehet elérni bárkinek!

A délutáni programban jött a játékkészség felmérése, ahol a sportolók pár technikai gyakorlat után egymás elleni játék közben mutathatták meg mit tudnak a kézilabdázásból. Sok igen komoly a tehetséget láthattunk ezúttal is, akikből akár első osztályú kézilabdázó is lehet.

A nap végén  Kovács Tamás a házigazda Kozármisleny SE elnöke tartott egy rövid ismertetést, melyben bemutatta a szakmai programot, miután a fiatalok megismerkedhettek a programban résztvevő az intézményekkel.