A Győri Audi ETO KC felnőtt játékosai közül a nemzeti válogatott tagjai: Bognár-Bódi Bernadett, Görbicz Anita, Herr Orsolya, Kovacsics Anikó, Orbán Adrienn és Planéta Szimonetta. Nemzetközi szinten saját válogatottjánál készül: Anna Sen, Eduarda Amorim, Jelena Grubisic, Macarena Aguilar, Susann Müller és Vesna Milanovic Litre.

A magyar nemzeti felnőtt női válogatott a felkészülési héten Debrecenben kezd, ahol szerdán felkészülési mérkőzést játszanak Románia csapata ellen. Ezt követően Szigetszentmiklóson a Provident Kupán mérheti le felkészültségét Ausztria, Szlovákia és Csehország válogatottjai ellen a magyar keret.
A junior válogatott edzőtáborába kapott meghívást a Győri Audi ETO KC játékosai közül Bouti Fruzsina, Guttyán Adrienn és Horváth Petra. Az ifjúsági válogatott tagja Hudák Emma és Lakatos Rita. A juniorok és ifisták hétfőtől péntekig Balatonbogláron edzőtáboroznak.
A serdülő nemzeti válogatottat hat ETO-palánta erősíti: Afentáler Sára, Ács Bianka, Büki Angyalka, Pál Tamara, Szilovics Fanni és Varga Emőke. A hivatalos kikérő szerint a lányok szintén edzőtáborban vesznek részt.

A Győri Audi ETO KC október 19-én hazai pályán kezdi BL szereplését. Érdekes helyzetet teremt a felkészülésben az, hogy a 16 fős keretből 11 játékos a mérkőzés előtti héten a válogatottjánál edz. Ambros Martínt, a nagycsapat mesterét kérdeztük, hogyan tudja kezelni ezt a helyzetet.
"A csapat felkészülése szempontjából nem a legszerencsésebb az a helyzet, hogy 3 hadra fogható játékos, Heidi, Korsó és Szepi (Heidi Löke, Korsós Dorina és Szepesi Ivett – szerk.) marad az első BL mérkőzésünk előtti héten – mondta el véleményét a mesteredző –. Az is igaz, hogy a többi klub is hasonló problémával küld, hiszen a legjobb csapatoknál több válogatott játékos is játszik. Ez a felkészülési hét nem ért váratlanul bennünket, idejekorán tudni lehetett, így számoltam is ezzel a helyzettel. Annak ellenére, hogy hiányos a frontvonal, nem állhat meg a munka. A heti edzéstervet úgy alakítottam, hogy a felnőtt játékosokkal inkább a fizikai munkára helyezzük a hangsúlyt. A technikai és taktikai elemeket pedig a junior csapat tagjaival közösen gyakoroljuk, akikkel eddig is sokat dolgoztunk már együtt. A 19-i BL-nyitányunk előtt pedig már egész héten együtt lesz a társaság, ami remélem, elegendő ahhoz, hogy újra összerázódjunk."