Vasárnap sorsolták a női Bajnokok Ligája csoportkörét. A magyar bajnok Audi-ETO az orosz Lada Toljattival, a norvég Byasennel és a montenegrói Buducnost Podgoricával együtt került a B jelû kvartettbe. Ha a csapat továbbjut, akkor az A csoportból továbbkerülő Krim Ljubljana (szlovén), Union Ribarroja (spanyol), Dinamo Volgograd (orosz), Aalborg (dán) négyesből kerül majd ki az ellenfél.

Róth Kálmán, a győriek vezetőedzője így vélekedett a csoportbeosztásról: „Igazán könnyû ellenfélre itt már nem lehet számítani, hiszen a BL mezőnye roppant sûrû. Mindezek tükrében azért elfogadhatónak tûnik a sorsolás, mert reális esélyünk van a továbbjutásra. A Toljattitól a hírek szerint távozott Trefilov mester, s vele együtt néhány játékos is. A norvég kézilabdát ismerjük, nagyon jó csapatról van szó, de nem hazájában a legjobbról. A Buducnostot jól ismerjük, most itt a lehetőség, hogy visszavágjunk nekik a KEK-vereségért. Erre képesnek is érzem a csapatot."

A további csoportbeosztások.  C csoport: Viborg (dán), Larvik (norvég), HC Leipzig (német), Podravka Koprivnica (horvát). D csoport: Kometal Szkopje (macedón), Hypo NÖ (osztrák), Slagelse (dán), FTC.
A játéknapok, 1. forduló: január 6. és 7. 2. forduló: január 13. és 14. 3. forduló: január 20. és 21. 4. forduló: február 10. és 11. 5. forduló: február 17. és 18. 6. forduló: február 24. és 25.

A sorsolást a női Szuperkupa két helyosztója között rendezték Viborgban. A tornát a házigazda nyerte a Pálingerrel, Sitivel és Kindllel felálló szlovén Ljubljana, a Buducnost és az FTC előtt. A bronzmérkőzésen: Buducnost Podgorica–FTC 30–25.

A győriekkel kapcsolatos hír, hogy a szlovákok ellen a héten két mérkőzést játszó A válogatott keretéhez csatlakozott Herr Orsolya, Kovacsicz Mónika, Hornyák Ágnes és Vérten Orsolya, a betegségből felépült Görbicz Anita viszont kihagyja az összetartást.

Csütörtöktől a Róth Kálmán irányította B válogatott egy tornán vesz részt. Ezen a győriektől Temes Bernadett, Bódi Bernadett és Petróczi Viktória lesz érdekelt.