Horváth Petra 97-es születésű, jelenleg az ETO junior és ifi csapatát is erősítő ifjú, balátlövő tehetség. Győri származású, és nem ő az első a családjukban, aki az ETO-ban kézilabdázik. Tagja az ifi válogatottnak is. Az elmúlt időszakban hatalmas fejlődésen ment keresztül, és komoly lehetőség áll előtte, hogy a klubban szép karriert fusson be.

A Görbicz-ösztöndíjas Pál Tamarát az ETO első nyári tehetségkutató táborából választotta ki az edzői kar. A korábban Debrencenben játszó, de eredetileg Erdélyből származó Tamara mindössze 13 éves, de már most meghatározó tagja az ifi csapatunknak. Remek adottságokkal rendelkezik, igazi kreatív játékos és őstehetség, nem ritka, hogy egy mérkőzésen 10 fölötti gólt dob a 2-3 évvel idősebbek között.

A 16 éves Lakatos Rita az ETO új utánpótlás rendszerének felfedezettje: a dunaszerdahelyi utánpótlás központban kedzett kézilabdázni. Tavaly került be az ETO akadémiai osztályába, és olyan rohamos fejlődést mutatott, hogy rendkívüli képességeivel, elképesztő gyors cseleivel ma már a felnőtt csapat edzésein is rendszeresen megfordul. 

Szívből gratulálunk a lányoknak, és kívánunk mindhármójuknak sikeres karriert a Győri Audi ETO-ban!