Női kézilabda Bajnokok Ligája csoportmérkőzés, Zágráb, 1200 néző
Lokomotiva Zagreb - Győri Audi ETO KC 15-26 (7-13)
Játékvezetők: Javier Alvarez Mata, Yon Bustamante Lopez (ESP)

Első félidő:

Grubisic kezdett a kapuban, a mezőnyben Kovacsics, Korsós, Amorim, Sen, Löke élés Bognár-Bódi hatosnak szavazott bizalmat Ambros Martín. Amorim révén mi szereztük meg a vezetést, Horvat egyenlített, majd Koznjak a vezetést is megszerezte a hazaiaknak. Korsós egalizált a 8.perc végén(2-2), majd Besic illetve Löke góljai következtek. Sen kapott kiállítást, de sikerül kivédekezni az emberhátrányt, sőt Aguilar gólt is szerzett. Az első negyed óra végén jött a Lokomotiva időkérése, de az újabb gólt Kovacsics szerezte a szélről(3-5). Egy blokkolás után a kipattanó Löke kezeibe hullott, ő pedig gólig vitte a lerohanását. Amorim tovább növelte az előnyt (3-7), de ápolni kellett a gól után, sérülése nem tűnt szerencsére súlyosnak, de leült a padra. Grubisic hárította Jezic ziccerét, a kontrából pedig Aguilar öt gólra növelte előnyünket. Amorim visszaállt a meccsbe, ki is állították róla az egyik hazai játékost, az emberfórt pedig Bognár-Bódi használta ki gyorsan. Grubisic parádézott a győri kapuban, több mint 10 percig érintetlen maradt a kapuja, Havic tudott betalálni a 23.percben(4-9). Hetest harcoltunk ki, Kovacsics be is lőtte. Horvat gólja után Irman kapott kiállítást a hazaiaktól, de kaptak egy ajándék hetest, amit értékesítettek is, de Bognár-Bódi villant egyet a szélről és ismét öt gól volt az előny (6-11). Havic ismét betalált, majd Korsós lehetetlen szögből ért el gólt a szélről. A felidő utolsó támadását mi vezethettük, Ambros Martín ki is kérte idejét. Sikerült is gólt elérni Aguilar révén, félidőben 7-13 állt az eredményjelzőn.

Második félidő:

A masodik felidő első gólja Aguilar-é volt, ekkor kétszer annyi gólt szereztünk, mint a hazaiak (7-14). Hetest kapott a Lokomotiva, Hrbkova ejtett a kapuba, majd Irman kapott kiállítást, de a hetest elfelejtették a spanyol játékvezetők befújni. Jezic színészkedett el egy belemenést, amit a sporik meg is ettek, igaz Jezicer le kellett cserélni az ütközés után. Bozovic után Löke talált be (9-15), majd Kovacsics tört át a hazaiak védelmén ellenállhatatlanul, majd Amorimnak volt szíve ziccerben az üresen álló Löke-nek passzolni, ő pedig köszönte szépen és gólt szerzett(9-17), jött is a hazaiak újabb időkérése. Koznjak góljára Kovacsics válaszolt gyorsan, majd a hazaiak Grubisic-e beköszönt a szélről a győri Grubisic-nek. Bognár-Bódi harmadik gólját lőtte (11-19), Löke pedig hetest harcolt ki, de Kovacsics kihagyta a büntetőt. Planéta passzát Löke váltotta gólra, majd Korsós érthetetlen kiállítást kapott a játékvezetőktől, akik erre még egy lapáttal rátettek, és ajándékoztak egy hetest a hazaiaknak, ezt Hrbkova lőtte be(12-20). Iva Milanovic Litre kapott kiállítást a Lokomotiva-ból, az emberelőnyt Korsós használta ki. Bognár- Bódi negyedik gólja a közte 10-et jelentette (12-22) az 51. percben. A kisebbik Litre is betalált Grubisic-nak, majd Sen labdaszerzése után Szepesi is feliratkozott a gólszerzők közé. Sen sem akart gól nélkül maradni, gyorsan ő is dobott egyet (13-24). Egy utolsó hazai időkérés után Rajovic kétperces kiállítását lehetett feljegyezni, és Szepesi szép egyéni akcióját a szélről. Milic betalált, majd Litre is meglőtte a gólját. A meccs utolsó gólja a hazaiaké lett, igy is meggyőző, 26-15-ös sikert arattunk idegenben.

Ambros Martín értékelése: „Teljes mértékben elégedett vagyok a csapatommal! Habár a BL jelenlegi rendszere nagyon kemény, hiszen az utolsó meccsig tétje van minden percnek, és a lányokat megtizedelték a sérülések is, mégis csak jót mondhatok az egész eddigi szezonunkra, elképesztő teljesítményt mutatott a csapat. Hamarosan a BL-szünet következik, és a hátralévő mérkőzésen is nagy koncentrációval fogunk játszani, küzdeni.”

Jelena Grubisic nagyon jó formában védett: „Az első perctől kezdve nagyon jól játszottunk, ma sem hagytuk, hogy a sérülések megingassanak bennünket. Csak gratulálni tudok a csapatomnak, hogy ilyen kiválóan játszott, és főleg hogy ilyen jól védekezett!”

A horvát edző, Irfan Smajlagic így nyilatkozott: „A két csapat közötti minőségben nagy különbség van, Győr jelenleg Európa legjobb klubja. Egyszerűen azt látni róluk, hogy a pályán mindenben 100%-osak, csodálatos nézni a játékukat, ez a top sport valódi demonstrációja. A jövőre nézve bízom benne, hogy a jövő hét végén eséllyel indulunk a Viborg ellen, ők nem legyőzhetetlenek, szeretnénk a 2 pontot megszerezni.”

Az ellenfél játékosai közül Michaela Hrbkova szólalt meg: „Nehezen tudom megmagyarázni, hogy miért, de nagyon idegesek voltunk ma, sajnos nem tudtuk a saját játékunkat játszani. A legjobb klubbal szemben nagyon nehéz dolgunk volt.”