Még csak próbálták emésztgetni Radulovics Bojana súlyos, profi pályafutását is veszélyeztetõ sérülését, amikor Görbicz Anitáról érkeztek cseppet sem megnyugtató hírek. Másik világklasszisunk szintén az ágyat nyomja, ám õ nem sérülés, hanem egy makacs arcüreggyulladás miatt kénytelen távol lenni csapatától. Reméljük, mielõbb csatlakozhat a többiekhez, akik már javában készülnek a Ferencváros ellen esedékes jövõ szerdai ütközetre. A népligeti rangadót követõen aztán egy hét leforgása alatt három mérkõzést játszik a csapat, amellyel le is zárja a bajnokság alapszakaszának idei sorozatát. November 12-én a Hódmezõvásárhely látogat Gyõrbe, majd három napra rá a Makó csapata szerepel a Magvassy Mihály Sportcsarnokban, november 18-án pedig Békéscsabára utaznak a lányok.
A gyõri szurkolók számára az elmúlt vasárnap is tartogatott beszédtémát. Viborgban ugyanis ekkor sorsolták ki a Bajnokok Ligája tizenhatos fõtáblájának csoportbeosztását. A Gyõri Audi ETO KC a B jelû kvartettbe került az orosz Lada Togliatti, a norvég Byasen Trondheim, valamint a macedón Podgorica társaságába. Utóbbi csapatra jól emlékezhetünk, hiszen ellenük maradt alul csapatunk a legutóbbi KEK-döntõben. Az orosz és a norvég ellenfél ellen sem lesz gyerekjáték a jó eredmény, de azért talán nem ok nélküli az a remény, hogy csapatunk ott lesz a Bajnokok Ligájában a legjobb nyolc között is.
A csoportokból az elsõ két helyezett jut tovább a negyeddöntõbe, míg a harmadik helyen záró együttesek a KEK küzdelmeiben folytathatják. A csoportmérkõzések elsõ körét egyébként 2007 januárjának elsõ hétvégéjén rendezik, majd hétrõl hétre következnek az újabb összecsapások. Kis szünetet az elsõ kör, vagyis a harmadik forduló után tartanak, mikor is két hétvége kimarad, így aztán január 20–21. után majd csak február 10–11-én lépnek pályára a hölgyek a Bajnokok Ligájában.