Immár hagyománynak mondható a Győri Audi ETO-nál, hogy év végén a hatalmas létszámú utánpótlás együtt ünnepli a karácsonyt. Idén először az új Arénában kapott helyet a rendezvény, ahol végre nemcsak a nyolcszáz résztvevő gyerek, hanem szüleik is kényelmesen befértek. A kulturális műsorral ezúttal a Győri Balett lepte meg a gyerekeket, a társulat a Vaskakas legendájáról szóló táncjátékot mutatta be nagy sikerrel.

Az este további meglepetését az ETO új utánpótlás kabalafigurája: ETOCA szerezte, akivel először találkozhattak a gyerekek, és aki a jövőben az utánpótlás kupákon, jelentősebb meccseken mindenképpen a helyszínen bíztatja majd a játékosokat. Az ismerkedés kiválóan sikerült, hiszen nemcsak a kicsik, hanem a serdülő-ifi korosztály is előszeretettel fotózkodott ETOCÁ-val. A katica a klub zöld színét viseli, és hátán egyelőre két arany pöttyöt hord a két Bajnokok Ligája győzelem mementójaként, és amelynek szaporítása a felnőtt és az utánpótlás csapatoknak is legfőbb célja.

Természetesen a legizgalmasabb program idén is az ajándékosztás volt, a gyerekek egy ETO-kulacs mellett egy csodaszép autogramgyűjtő füzetet is kaptak a felnőtt csapat játékosainak fotóival, illetve az új Arénának köszönhetően minden gyerek meghívást kapott a január 17-i, Siófok elleni hazai bajnoki mérkőzésre. Az autogramosztás az ünnepség után azonnal el is kezdődött, a jelen lévő felnőtt játékosok több mint egy órán át dedikáltak az új füzetekbe.

A hagyománynak megfelelően az idei ETO All Star csapat is kihirdetésre került. Az egyes korosztályok legjobbjai idén:

2006: Szalai Luca
2005: Gönczöl Vivien
2004: Takács Fanni
2003: Holczinger Petra
2002: Takács Virág
2001: Barcza Rebeka
2000: Pál Tamara
Az év serdülő játékosa: Lakatos Rita
Az év ifjúsági játékosa: Horváth Petra
Az év junior játékosa: Tóth Gabriella, Korsós Dorina

Gratulálunk a díjazottaknak, és további sikereket kívánunk az új évben is!