A november végén elindult bérletértékesítés hamarosan lezárul a Győri Audi ETO mérkőzéseire. A Klub végre minden szurkolói igényt képes kielégíteni új arénájában, és örömmel fogadta, hogy a szurkolók érdeklődése folyamatosan emelkedett a belépők iránt. Összesen több mint 3000 bérlet kelt el idáig, természetesen a legnagyobb érdeklődés a BL-meccsek iránt mutatkozott, de nagy sikere volt a parkolóhellyel járó aranybérleteknek is. A Klub számára az egyik legfontosabb új cél az utánpótlás játékosok és családjaik elérése volt, akik külön kedvezménnyel vásárolhattak belépőt. Ezen kívül tovább nőtt a törzsszurkolók létszáma is.

A bérletárusítás hamarosan lezárul: a fehér, bajnoki bérletek árusítása január 9-én ér véget, a kék BL-bérletek pedig január 31-ig még elérhetőek.

További jegyinformációk:

Az MTK elleni, január 10-i bajnoki meccsre már a mai naptól lehet jegyeket vásárolni a jegymester.hu oldalon és a győri Látogatóközpontban. Minden további mérkőzésre(bajnoki és BL egyaránt) elindul a jegyértékesítés január 10-én.

A jegyárak emlékeztetőül:

- bajnoki mérkőzésekre: 3000 Ft egységesen

- BL középdöntő mérkőzésekre: hosszú oldalra 7000 Ft, rövid oldalra 5000 Ft.

Tájékoztató az aranybérleteseknek:

Akik arany bérletet vásároltak, azoknak a hét végi mérkőzéstől kezdve az Aréna mögötti VIP parkolóterületre biztosítunk behajtást. Az előzetes információknak megfelelően 1 autó kizárólag 2 arany bérlet felmutatásával tud behajtani. Ez a parkolás addig él, amíg az aranybérleteseknek szánt parkolóterület kialakításra nem kerül, amely február-márciusban várható.