Az ifi meccs edzőmérlege:
Bordásné Horváth Marianna és Kun Attila az MKC edzői:  ”Az első félidőre lendületes, fegyelmezett játék volt jellemző, ezt követően a második félidőben azonban kiütközött a rutin és a érettebb játék az ellenfél javára. Eladott labdáinkat az ellenfél kihasználva kaptunk gólokat, valamint a védekezés és a kapus közötti kapcsolat sem működött már olyan eredményesen mint az első játékrészben. A gólképtelenségből nehéz volt visszajönni. Valószínű azonban, hogy a leendő bajnoktól kaptunk ki, ami egyáltalán nem szégyen.”

Gyulay László a Győri Audi ETO KC edzője: „Kifejezetten jó mérkőzés volt, jó lehetőség a gyakorlásra mind a védekezésben, mind a támadásban. Az első félidőben gyengébben védekeztünk, míg a második félidőben megfelelő agresszivitással és kapusteljesítménnyel rendelkeztünk. A Hudák Emma, Lakatos Rita és Horváth Petra védőmunkája nagyon meghatározó volt. Támadásban átlagos teljesítményt nyújtottak a lányok. Gratulálunk az ellenfélnek is, szépen helytálltak.”
 

Danyi Gábor az ETO edzője szerint a junior találkozón „nagyon jó meccset játszottak a lányok, semmi jelentősége nincs, hogy most ki nyert. Ősszel még a Móvár nyerte ezt a párviadalt, most nekünk sikerült a vége jobban. De akár fordítva is lehetett volna. Amit sokkal fontosabbnak tartok az az, jó látni, mennyi ügyes, tehetséges fiatal játszik utánpótlás rendszerünkben.”

Bognár Róbert az MKC edzője az alábbiak szerint értékelte a junior meccset: „A mérkőzés a kezünkben volt szinte végig. A második félidő közepe táján kihagytunk három hetest és kapufáink is voltak, ami megbosszulta magát. Erre a Győr gyorsan felhozta magát, és a végjáték nekik sikerült jobban. Gratulálok az ellenfélnek.”

NB I, női ifjúsági, 16. forduló
Audi Aréna Győr,
2015.01.06. 14:00
Mosonmagyaróvári KC SE – Győri Audi ETO KC: 18 – 30 (12 – 16)
Játékvezetők: Andorka Sándor, Szakatics Alajos
NB I, női junior, 16. forduló
Audi Aréna Győr,
2015.01.08. 15:30
Mosonmagyaróvári KC SE – Győri Audi ETO KC: 27 - 28 (14 - 12)
Játékvezetők: Andorka Sándor, Szakatics Alajos