Több mint két hónapos szünet után a hétvégén folytatódik a Women’s EHF Champions League – méghozzá igazi nagy dobással.

A tizenként versenyben lévő csapat január 30. és február 1. között kezdi meg a középdöntők küzdelmeit, amelyek során már mindenki szeme előtt a május 9-10-i budapesti Women’s EHF FINAL4-ba jutás lehetősége lebeg.

Január 28-án, szerdán, éppen 100 nappal azelőtt, hogy Európa legjobb négy női csapata összecsap Magyarországon, a szervező Európai Kézilabda Szövetség és marketing szervezete, az EHF Marketing, valamint a Magyar Kézilabda Szövetség egész hetes nyereményjátékot hirdet az EHF Champions League és a Magyar Szövetség Facebook oldalán.
A nyereményjáték címe: “Fedd fel a díjat”, és január 26-án, hétfőn kezdődik.

A játék során minden nap dél körül megjelenik egy poszt a Facebook-on egy dobozzal, amelyet a szurkolóknak kell felnyitni – a doboz felnyitásához, és ezzel az ajándék felfedéséhez lájkolni kell a posztot. Minden poszt felfedéséhez meghatározott számú lájk szükséges. Aki lájkolja a posztot, bekerül az adott díjhoz kapcsolódó sorsolásba.

Mivel előre nem ismertek a díjak, annyit előre tudni lehet, hogy közöttük legalább egy páros belépő található a 2015-ös Women’s EHF FINAL4 eseményre, továbbá a nyeremények felfedéséhez szükséges szám mindig változik majd.
Az egyes díjak nyerteseit és magukat a díjakat mindig a következő nap reggel tesszük közzé a Facebookon.

Jegyek a Women’s EHF FINAL4-ra

A 2015-ös Women’s EHF FINAL4 eseményét 12 ezer néző követheti élőben Budapesten.
Jegyek vásárolhatók a hivatalos weboldalon: www.ehfFINAL4.com, négy különböző árkategóriában. Minden jegy mindkét napra szól.
Árkategóriák:
1: 39,990 Ft (kb. 130 €)
2: 27,990 Ft (kb. 90 €)
3: 19,990 Ft (kb 65 €)
4: 9,990 Ft (kb. 35 €)