Gratulálunk a címhez Görbe, gondoltad volna 2013. májusában a BL-cím és a születésnapod ünneplésekor, hogy ezt az örömöt még lehet fokozni?

Nem igazán, akkor, abban a pillanatban úgy éreztem, ennél nagyobb öröm nincs is! Aztán tavaly mégis sikerült rátenni egy lapáttal, hiszen a kézilabdás sikerek után a lehető legnagyobb öröm ért a magánéletemben is.

Azóta rendesen megváltozhatott az életed, bár edzésekre még mindig jársz.. Amikor kint vagy a meccseken, mozdul még a kezed egy-egy akciónál?

Persze, előfordul, főleg kemény meccseken, kiélezett szituációkban. Olyankor képes vagyok még beleélni magam, mintha a pályán lennék.

És a pocaklakó? Ő is jelez néha?

Naná, van már mozgás rendesen, azt még nem tudom, hogy kézzel vagy lábbal csinálja, de reagál ő is..

Sokat vagy a lányok mellett, edzéseken, meccsek előtt, hogy tudsz most nekik segíteni?

Ahol csak tudok. Igyekszem mentálisan segíteni őket, hiszen sok nehézségen megy keresztül a csapat. Most én vagyok a legnagyobb szurkoló. De szerintem Ambros nagyon jól kezeli ezt, meg fogja oldani, hogy fejben ott legyenek a lányok.

Nyár óta szerinted miben erősödtünk?

Szerintem azzal hogy ennyien kiestünk, lélekben erősebb lett a csapat. Meg kellett acélosodni, és ez összetartóbbá tette a csapatot. Látható volt a Fradi elleni játékon is.

Szerinted mi lehet a kulcs vasárnap a győzelemhez?

A védekezésre iszonyúan össze kell állnunk. Ha ez megvan, márpedig szerintem benne van a csapatban, akkor már csak egyel többet kell lőni támadásban, mint a Larvik. :-) Ebben most a közönségnek is nagy szerepe lesz, úgyhogy most én mondom a szurkolóknak, hogy MINDENT BELE!